Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel
@[Symbian]Więc tak. Twój film został chwilowo zamrożony, może to potrwać dzień, a nawet tydzień i więcej. Hmmm jak to dokonałeś? Jak nabiłeś vievsy, ja ci polecę pierwsze 301 vievsów wbić za pomocą ShareYoutubeVideos MOGĘ ci na jakimś filmie zprezentować z 500 vievsow, tylko daj cynk na pw!
Odp: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel
Jak na ciebie patrzę to ci aż zazdroszczę Takie zarobki w tak krótkim okresie.
Brawo za wytrwałość i dążenie do wyznaczonego przez siebie celu. Będę śledził i życzył powodzenia
(27-04-2014 20:30)Miciu napisał(a): Jak na ciebie patrzę to ci aż zazdroszczę Takie zarobki w tak krótkim okresie.
Brawo za wytrwałość i dążenie do wyznaczonego przez siebie celu. Będę śledził i życzył powodzenia
Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
Mam nadzieję, że freebiz wypłaci mi te 180 zł zgromadzone u nich
Odp: RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel
(27-04-2014 20:35)kariolmax napisał(a):
(27-04-2014 20:30)Miciu napisał(a): Jak na ciebie patrzę to ci aż zazdroszczę Takie zarobki w tak krótkim okresie.
Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
Mam nadzieję, że freebiz wypłaci mi te 180 zł zgromadzone u nich
Ja ci życzę aby ci ta kwotę wpłacili, bo jak na twój wiek to niemała sumka. Napisz jak ci wypłacą
Z tego co widzę za pare dni masz urodziny a konto tutaj utworzyłeś rok temu mając 10/9 lat ? Wyjdź na dwór pograj w piłke, porzuczaj dziewczyny kamieniami czy pobaw się w jakiś pierdolon* sklep przed blokiem, za parę lat będziesz żałował, że siedziałeś na kompie i pierdolił*ś się z jakimś spamem na fejsie... Dzieciństwo jest jedno, ja oddałbym cały hajs co zarobiłem za parę tamtych dni...