Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;) » Zostanę twoim mentorem.

Autor Wiadomość
RE: Szukasz Mentora ? Zajrzyj ;)
Sprawdź:
(25-03-2014 19:11)lubiekeppa napisał(a):  Otrzymał ktokolwiek ten poradnik ? Ja czekam od 3 dni i 0 odzewu

To poczekasz pewnie jeszcze kolejne tyle a może i więcej hehe ja to czekam tylko od dzisiaj Tongue Nawet zaczełam sobie robic fanpage ale nie ogarniam dokładnie na jakiej zasadzie to ma się odbywac z tym zarobkiem tutaj w instanter

Zobaczymy co to za poradnik o ile w ogole go dostaniemy :>
Zarejestrowałem się. Czekam na poradnik Wink

FunnyPeKI, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2013.
Dałam na Kilku forach i 29 wyświetlen 0 zarejestrowynych 0 zarobku Big Grin Nie ogarniam tego to chyba tylko przez FB jakoś można chociąz też nie wiem jak dokładnie .

Czekamy na poradnik i zobaczymy a mam checi i czasu 5-7 godzin dziennie tylko nie wiem jak ;[
Właśnie odpisuję wszystkim na gg. Jeżeli bym kogoś pominął to proszę się przypomnieć jutro.
Zapisałem się z refa, czekam na kontakt Smile
Prosze o poradnik na E-maila podałam wczoraj na gg wieczorem ale jeszcze nie dostałam moj email [email protected] z góry dzieki
Właśnie odpisałem wszystkim na gg Jeżeli do ciebie wiadomość nie doszła proszę się przypomnieć na gg Wink
ja do ciebie pisalem wczoraj w nocy i dzis przypominalem sie Smile ale widze olewka z Twojej strony
[quote='Beliarossi' pid='862076' dateline='1395831280']
ja do ciebie pisalem wczoraj w nocy i dzis przypominalem sie Smile ale widze olewka z Twojej strony
[/quote

Żale pisz gdzie indziej chcesz pomocy pomogę. Na GG odpisałem każdemu jeżeli się okazało ze ciebie pominąłem napisz na GG.... I mam też życie prywatne dobry człowieku i dużo spraw na głowie w tym momencie... Więc trochę wyrozumiałości.... I szacunku bo poświęcam wam swój prywatny czas...
(26-03-2014 12:04)DeoRIP napisał(a):  [quote='Beliarossi' pid='862076' dateline='1395831280']
[/quote

Żale pisz gdzie indziej chcesz pomocy pomogę. Na GG odpisałem każdemu jeżeli się okazało ze ciebie pominąłem napisz na GG.... I mam też życie prywatne dobry człowieku i dużo spraw na głowie w tym momencie... Więc trochę wyrozumiałości.... I szacunku bo poświęcam wam swój prywatny czas...

ale ja ciebie rozumiem po co ta spina? Zwracam honor napisales do mnie Smile
ja wiem o co chodzi zycie prywatne ma kazdy Wink nie ma co sie klocic zaczynajmy zarabiac ^^
Odpowiedz