{Bot} Ask.fm (Nieograniczone formy zarobku!! ; reklamowanie stron ,fanpaga, easysub i
Autor
Wiadomość
Liczba postów: 284
Reputacja:
60
Forum Gold: 20.00
RE: {Bot} Ask.fm (Nieograniczone formy zarobku!! ; reklamowanie stron ,fanpaga, easysub i
Sprawdź:
Przyznam szczerze, że teraz zacząłem się zastanawiać nad tym botem, ale widzę, że są jakies komplikacje w jego działaniu?
Glosy:
Liczba postów: 475
Reputacja:
159
Forum Gold: 5.00
RE: {Bot} Ask.fm (Nieograniczone formy zarobku!! ; reklamowanie stron ,fanpaga, easysub i
bot jak najbardziej działa czasem powtórzy pytanie do jednej osoby ale tak to działa
Glosy: bolo9797 (+1)
Liczba postów: 3,242
Reputacja:
768
Galeria Wygranych:
Tutaj
Odznaczenia:
(Zobacz Odznaczenia )
Poziom:
Forum Gold: 109.57
Moze napisze 2x do 1/1000 .. Wiadomo czasem moze cos zgubic podczas sprawdzania .
Glosy:
Reputacja:
768
Galeria Wygranych:
Tutaj
Odznaczenia:
(Zobacz Odznaczenia )
Poziom:
Odswiezamy !!
Glosy:
Liczba postów: 1,107
Reputacja:
457
Galeria Wygranych:
Tutaj
Forum Gold: 2.00
Hmmm, używa ktoś i może odpowiedzieć: często trzeba captche przepisywać?
Glosy:
Liczba postów: 2,541
Galeria Wygranych:
Tutaj
Odznaczenia:
(Zobacz Odznaczenia )
Poziom:
Forum Gold: 15.00
Zapodajcie skracacz bo nie ma jak spamować ....
Glosy:
Reputacja:
768
Galeria Wygranych:
Tutaj
Odznaczenia:
(Zobacz Odznaczenia )
Poziom:
Too masz bit.ly np .. Jak ci bloknal to znowu skracasz .
Glosy:
Liczba postów: 12,822
Reputacja:
6666
Galeria Wygranych:
Tutaj
Odznaczenia:
(Zobacz Odznaczenia )
Poziom:
Forum Gold: 296.09
Testuje od tygodni i jestem bardzo zadowolony.
Sprzedam SMS Premium.
Glosy:
Liczba postów: 475
Reputacja:
159
Forum Gold: 5.00
ja także jestem zadowolony
Glosy:
Liczba postów: 479
Reputacja:
68
Forum Gold: 57.00
Capatcha pojawia się ok co 10-15pytań(przy dużym spamowaniu[tj ok 24h no-stop] częściej). Na capatcha są sposoby. Bot co prawda ma małe problemy(najbardziej z znikającą capatchą, mniej mi przeszkadza to że czasem pisze z anonima), ale jestem zadowolony, zwrócił się 3krotnie w 24h
Glosy:
Użytkownicy przeglądający ten wątek: