Ostatnio nie miałem czasu na bieżąco uzupełniać dziennika, bo wyjechałem na prawie tydzień na wszystkich świętych.
Na początek pochwalę się wynikami mojej strony
http://www.fb.com/odpowiednimoment
Jak widać miesięczny przyrost to 17 tys, a więc około 70% początkowej wartości strony. Warto również przyjrzeć się wrzucanym obrazkom - teraz właściwie każdy osiąga 1000 polubień. Podejrzewam, że do świąt strona osiągnie 80 tys lajków.
Wczoraj założyłem 2 nowe strony. Pierwsza już w jeden dzień osiągnęła 5 tys polubień, druga 3 tysiące. Na razie nie mogę podać linów, ale gdy już zdystansuję konkurencję, to może się pochwalę.
Opracowałem sposób jak "pozycjonować" fanpage na facebooku tak, aby pojawiał się jak najczęściej w propozycjach do polubienia. Przeciętny fanpage o tematyce gimbusiarskiej zyskuje z tego tytułu około 100 polubień dziennie więc wydaje mi się, że warto
Nie zapomina o francuskich fanpage. Na razie nie wrzucam linków PPA, bo podejrzewam, że po kilku wrzutkach fani bardzo się do mnie zniechęcą, więc powoli i systematycznie buduję zaplecze. W tej chwili mam już 6 fanpage powyżej 1000 fanów z Francji.
Poradnik na ten temat możecie kupić tutaj
>>KLIK<<