Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
RESTOCK

Autor Wiadomość
RE: RESTOCK
Sprawdź:
Ja wchodzilem, i nic sie nie cielo ani nic, a trochę rzeczy było - jakieś gry na PSP, jakieś inne szajstwa :]
wiesz ze jak wszystko odsylalo na strone glowna, to dalo sie jeszcze zamowic bon na 1k gbp za 5k punktow Big Grin
ja siedziałem przed komputerem 2 dni a w sylwestra moja siostra weszła około 23. zanim się zczaiła że jest restock to już wszystko wybrali ;( i jeszcze jak się logowała to źle wpisała email ;/
czy komuś z Polaków udało się zdobyć jakąś wartościową nagrodę ?
Stasiek tutaj masz odpowiedź na swoje pytanie: http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=644&page=4
OŁ MEN ! no to gratulacje ! a dostałeś już maila z potwierdzeniem ?
Chciałem zapytac, czy będzie jeszcze jakis restock, czy juz nie ? (ma ruszyc niby pelna wersja lockerz.com)
Chyba nie będzie, chociaż słyszałem że prawdopodobnie jeszcze będzie przed startem. (ale to chyba pogłoski)
Ej a czy ten 'sms z powiadomieniem o restocku' nie było z deczka oszustwem?...
Admin nie uczestniczył w restocku
Nie był żadnym oszustwem, było zapowiedziane, że po godzinie 18 Admin nie będzie miał możliwości wysłania sms'a.
Dlatego nie oskarżaj ludzi jeśli nie jesteś na bieżąco na forumTongue.
Odpowiedz