Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jest jakaś możliwość wypłaty kasy jak nie ma się uzbieranych 10$? Bo mam prawie 6 ,a od kilku miesięcy się już tym nie zajmuję ,a szkoda ,żeby kasa się zmarnowała.
Poza tym nie mam już czasu żeby dobić do 10.
(08-02-2012 16:43)litwinek napisał(a): Jest jakaś możliwość wypłaty kasy jak nie ma się uzbieranych 10$? Bo mam prawie 6 ,a od kilku miesięcy się już tym nie zajmuję ,a szkoda ,żeby kasa się zmarnowała.
Poza tym nie mam już czasu żeby dobić do 10.
Witam, mam problem. Zacznę od tego że saldo mojego konta wynosi 11.13$, a środki do wypłaty wynoszą 9.76$. I tutaj pojawia się moje pytanie - ostatnio bardzo długo czekałam, żeby saldo zrównało się z środkami gotowymi do wypłaty... Od czego to zależy ? Bardzo mi zależy na szybkiej wypłacie pieniążków, ponieważ póki co nie planuję korzystać z firecasha. Co można w tej sytuacji zrobić ?