Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ale niektorych da sie przekonac...
moja mama mowi ze nigdy nie ma nic za darmo ale jak dostalem koszulke i jej powiedzialem ze wygralem za glupie klikanie to odrazu sie przekonala...
powiedzialem ze poluje na xboxa a on w polsce kosztuje ok 1000-1300 zl a za clo i vat jaki trzeba zaplacic trzeba wybulic ok 300 zl...
powidziala zebym bral bo sie oplaca a wczesniej nie chciala slyszec o czyms takim jak xbox xD
panowie idziemy dobrze....teraz tylko utrzymywać ten poziom...burgery się wystraszyły ze maja aż taką stratę pomimo tego iż Dave i Anthony to USA ja robie co moge...zapraszajmy ludzi ogladajmy i WYGRYWAJMY!!!
P.S przez trzy dni wbiłem [jeszcze mi zostało trochę filmików na drugim koncie tyle tylko że bez z lista..:/] w okolicach 100 PTZ a wszystko przez to że filmiki nie chodzą...ale nic wiara czyni cuda....