Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Evolucja - oszust!?

Autor Wiadomość

Sprawdź:
nie... ja juz pisałem teraz niech ktoś inny cos zrobi a po drugie to ja tam nic nie straciłem to......

Jestem nie mal pewien że to on odpisuje... Charakter odpowiedzi Matki jak i Ojca są niemal identyczne.

Cytat:Publikacja zdjęć bez zgody autora oraz manipulacja danymi osobowymi podlega karze. W każdej chwili mogę zgłosić naruszenie praw.

Notka wyjęta z regulaminu:
"Administracja oraz Moderatorzy forum nie odpowiadają za treści wnoszone przez użytkowników! "

Na forum panuje zwyczaj by publikować oszustów (numery kont, nicki, nr gg itd) tak by już nikt inny nie dał się naciągnąć na oszusta! (Ku przestrodze innych)

Więc, co robimy ? :?:

Może ktoś mieszka niedaleko niego i pofatyguję się na rozmowę w realu? Chętnie bym się z tym chłopcem spotkał :->
Jeżeli coś na prawdę chcecie zdziałać przeciwko niemu to trzeba zebrać wystarczające dowody aby go oskarżyć

vere, niby jaki dowody....? jak chcesz je znaleźć?

Dowody na to, że evolucja był adminem 24Bux są ale to za mało aby postawić go w stan oskarżenia (no jedynie za to, że prowadził buxa bo jest to nielegalne)

Co można mu więcej zarzucić?

1) Wyłudzenie pieniędzy bądź namawianie do inwestycji w buxie (rozmowy na gg, forum itd)
2) Piracki skrypt, bez licencji
3) Pozyskiwanie pieniędzy na nielegalnej reklamie internetowej
4) Wykorzystywanie i przetwarzanie fałszywych danych do celów komercyjnych i finansowych (konto,-a AP)

A my, pracujemy legalnie ? Bo już sam nie wiem...

A jaką masz pracę na myśli kalisz1278 ? :-P

Klikanie. Wink :->

hahaha... evo mi grozi ze mnie poda o to zdjęcie.. niewiem czemu ale sie jakoś nie boje:]
Odpowiedz