Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Last Man Standing - Ewhoring

Autor Wiadomość
RE: Last Man Standing - Ewhoring
Sprawdź:
(13-09-2021 11:52)itmaster napisał(a):  Serio ludzie płacą 50 zł za 3 zdjęcia, których pełno w necie najróżniejszych?Big Grin

Są ludzie którzy płacą 200, 250 a nawet 500 Wink

Piwo w średniej wielkości miescie w barze kosztuje kolo 5/8 może 10 pln, na Krupówkach dwa razy tyle, a ludzie i tak kupują, pomimo że mogliby w sklepie za 2 zł jest
(13-09-2021 11:52)itmaster napisał(a):  Serio ludzie płacą 50 zł za 3 zdjęcia, których pełno w necie najróżniejszych?Big Grin

Są ludzie, którzy płacą kilka razy po x zł, żeby dana osoba na nich zaczekała. Big Grin

Shuqi, dobra robota jak zawsze. Big Grin

Powinieneś ich nazwać „prubkowicze”. Big Grin

[Obrazek: 79InhLR.png]
Glosy: ShuQi (+1)
Szanuje za wypowiedz o PROBKOWICZACH. Zdecydowanie tak samo karam ich Big Grin

Działaj z nami, dziennik walki o prestiż: https://zarabiam.com/Temat-Earning-na-bo...ach-165443 Jerk
Glosy: ShuQi (+1)
(13-09-2021 16:19)Pablo1878 napisał(a):  

Są ludzie, którzy płacą kilka razy po x zł, żeby dana osoba na nich zaczekała. Big Grin

Shuqi, dobra robota jak zawsze. Big Grin

Powinieneś ich nazwać „prubkowicze”. Big Grin

Dobry pomysł, wprowadzę w życie IdeaIdeaIdea
Cześć wam!hejhejhejhejhej

Jak się żyje?LolLolLolLolLol

U mnie ostatnio czasowo Armagedon - brak czasu na wszystko (dlaczego doba ma tylko 24 godziny!!)
Byłem tego świadomy już w sierpniu że wrzesień tak będzie wyglądał.

Inne tematy prywatne powodują że zasypiam szybciej i zdecydowanie mniej pracuje - czasem to ledwo godzina czy dwie dziennie. Co odbija się na moich zarobkach w ostatnich dniach.
[Obrazek: 216750378b39b.png]
Dzien miesiaca//kwota//%% zrobiony do celu

Końcem miesiąca zaplanowany kilkudniowy urlop -restart głowy i od października mocno cisnę! Mam kilka nowych pomysłów, które KONIECZNIE muszę sprawdzić w praktyce CoolCoolCool

Wizja dłuższego urlopu w listopadzie tak cholernie kusząca
Glosy: zelma29 (+1)
Czasami się zastanawiam czy socjologicznie do tego źlę podchodze. Jeżeli w głowie ustalę sobie limit jaki "niby zdołam zdobyć, a jaki nie zdołam zdobyć" to chyba socjologicznie jestem w stanie osiagnac to co wyznaczylem. Czyli jezeli podjalem wyzwanie ze dniowka 300 zł i ją dowalam, to czy nie mogę wbić 1000 zł bo ograniczyłem już z góry to w mojej głowie ? Smile Czy albo coś źlę robię i musze szukać nowych metod na zwiększenie dochodu ?

GRATULACJE zarobków po 700-1000 zł dziennie. W tym miesiącu też brak czasu, ale nowy miesiąc i nowy pomysl na zarobek. Wjeżdżam na Snapa Wink Postaram się "moje limity" pokonać. Tobie również życzę powodzenia i pokonania tych limitów (jeżeli owe masz Big Grin )

Działaj z nami, dziennik walki o prestiż: https://zarabiam.com/Temat-Earning-na-bo...ach-165443 Jerk
(23-09-2021 20:25)shf napisał(a):  Czasami się zastanawiam czy socjologicznie do tego źlę podchodze. Jeżeli w głowie ustalę sobie limit jaki "niby zdołam zdobyć, a jaki nie zdołam zdobyć" to chyba socjologicznie jestem w stanie osiagnac to co wyznaczylem. Czyli jezeli podjalem wyzwanie ze dniowka 300 zł i ją dowalam, to czy nie mogę wbić 1000 zł bo ograniczyłem już z góry to w mojej głowie ? Smile Czy albo coś źlę robię i musze szukać nowych metod na zwiększenie dochodu ?

GRATULACJE zarobków po 700-1000 zł dziennie. W tym miesiącu też brak czasu, ale nowy miesiąc i nowy pomysl na zarobek. Wjeżdżam na Snapa Wink Postaram się "moje limity" pokonać. Tobie również życzę powodzenia i pokonania tych limitów (jeżeli owe masz Big Grin )

Czasem dobre deala wpadają znienacka. Big Grin

[Obrazek: 79InhLR.png]
Piątek godzina 13 ? uwielbiam ten stan kiedy weekend nigdy się nie kończy, w następnym wpisie krótko o moim malym sukcesie

[Obrazek: IMG-20210924-133233.jpg]

Dobrego weekendu!! hejWinkWink
Mam pytanie do bardziej doświadczonych a mianowicie jak u was wygląda przyjmowanie płatności by omijać weryfikację na skrilla da się w jakiś sposób ?

Zlecona wypłata 2k pln dostałem weryfikacje i dupka... Wcześniej 900zł poszło bez problemu, mniejsze sumy też bez problemu mi wchodzą, a nie raz przy założeniu konta wypłata 300pln i weryfikacja.

Macie jakieś sposoby lub podzieli się ktoś wiedzą jak to aktualnie wygląda ?
Mogę dać kilka PLN za pomoc Big Grin

Michu5239, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2020.
(24-09-2021 19:40)Michu5239 napisał(a):  Mam pytanie do bardziej doświadczonych a mianowicie jak u was wygląda przyjmowanie płatności by omijać weryfikację na skrilla da się w jakiś sposób ?

Zlecona wypłata 2k pln dostałem weryfikacje i dupka... Wcześniej 900zł poszło bez problemu, mniejsze sumy też bez problemu mi wchodzą, a nie raz przy założeniu konta wypłata 300pln i weryfikacja.

Macie jakieś sposoby lub podzieli się ktoś wiedzą jak to aktualnie wygląda ?
Mogę dać kilka PLN za pomoc Big Grin
Prosta sprawa. Po prostu nie przyjmować na skrill tylko na jakieś w miare sensowne portfele płatnicze. Skrill lub paypal do nich nie należą Wink.

[Obrazek: sAvMgQn.gif]
Wątek zamknięty