Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mój znajomy założył konto przez mój link ale nie dodali mi go. Miał ktoś z Was podobny problem? Support nie chciał pomóc i powiedział, że to niemożliwe...
Mi przysłali tylko 15 euro bonusu, ale napisałem do supportu i odpisali, że zaszła jakaś pomyłka. Resztę mają dosłać w ciągu 10 dni roboczych. Jeśli ktoś miałby kiedykolwiek taki problem to się nie zastanawiać i od razu pisać do nich Pozdrawiam
(13-05-2020 12:46)Bilooon napisał(a): Mi przysłali tylko 15 euro bonusu, ale napisałem do supportu i odpisali, że zaszła jakaś pomyłka. Resztę mają dosłać w ciągu 10 dni roboczych. Jeśli ktoś miałby kiedykolwiek taki problem to się nie zastanawiać i od razu pisać do nich Pozdrawiam
No mi również przysłali tylko 15€... czekam na odpowiedz z ich strony
(13-05-2020 12:46)Bilooon napisał(a): Mi przysłali tylko 15 euro bonusu, ale napisałem do supportu i odpisali, że zaszła jakaś pomyłka. Resztę mają dosłać w ciągu 10 dni roboczych. Jeśli ktoś miałby kiedykolwiek taki problem to się nie zastanawiać i od razu pisać do nich Pozdrawiam
No mi również przysłali tylko 15€... czekam na odpowiedz z ich strony
W jakim czasie otrzymaliście jakikolwiek bonus? Wgl powinno być jakieś powiadomienie o nim po założeniu portfela krypto, czy po prostu czekamy? Założyłem konto w Bitwala 5 maja i dalej nie mam nic na swoim koncie.