Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta

Autor Wiadomość
RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta
Sprawdź:
Mi także dodali. Konto z 17.04, założone gdzieś 17-18 godzina.
Należę do grupy na telegramie o tematyce kryptowalut.
Z tego co czytam to ludzie mają podobne problemy, ale cierpliwie czekają i dostają swoje XLM Cool
Zwyczajnie wzrosła ilość chętnych, a z tym liczba oszustów i nadużyć stąd wydłużona weryfikacja.
Wiem, że każdy chce dostać kasę, ale bądźmy cierpliwi... Smile

Zawsze można zapytać support, dlaczego weryfikacja nie przechodzi Idea

Widzę, że w temacie pojawiają się reklamy Undecided
To nie jest temat do reklamowania skupu kryptowalut - tym bardziej, że sam skupuję kryptowaluty.
Takie osoby niech same zakładają swoje tematy na forum Undecided
Serdecznie polecam wymiany z prymul1 !! Heart

Na prawdę bardzo szybko otrzymałem pieniądze, niska prowizja (jeśli w ogóle ona jest) oraz bezproblemowy kontakt. Mega sympatyczna osoba Smile

transformice100, dumny członek http://zarabiam.com od May 2018.
Myślę, że bot odrzuca słabej jakości foto i zanim trafi do weryfikacji przez odpowiednie osoby to trochę mija. Chyba, że ktoś z forum robił słabym aparatem foto?

Zapraszam, póki działa:150zł za 15minut roboty
Także polecam wymiany z prymul1 Smile. Wszystko w porządku, bardzo szybka wymiana.
Ja od 3 dni nic. Cisza... Chyba coś źle zrobiłem :/
(20-04-2019 08:33)1nTensiVe napisał(a):  Ja od 3 dni nic. Cisza... Chyba coś źle zrobiłem :/

Ja od 4 dni cisza a wszystko prawidłowo zrobiłem i konto zweryfikowane a nagrody brak. Nie martw się, musimy swoje odczekać.
Chyba jednak macie jakiś problem bo ja robiłem dzisiaj rano konto i weryfikacja i XLM u mnie na porfelu pojawiły się po 20 minutach.
(20-04-2019 09:37)ScroX napisał(a):  Chyba jednak macie jakiś problem bo ja robiłem dzisiaj rano konto i weryfikacja i XLM u mnie na porfelu pojawiły się po 20 minutach.

Ja to wiem że osoby które zakładają teraz dostają XLM od ręki, ale osoby zakładające konta w poniedziałek/wtorek/środę w większości nie dostali jeszcze XLM, bardzo duża grupa jest takich osób.
Hej, jaką jest prowizja u Prymulka?Wink
Odpowiedz