Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(09-10-2018 17:52)Doorm napisał(a): 22.47£ dziś wpadło he
Jakim cudem masz kilkanaście ankiet dziennie?
U mnie już skończyły się i się nie zapowiada że jaka kolwiek wpadnie, od ładnego tygodnia ani jednej gdzie wcześniej były 2-3 dziennie, może dostałem jakiegoś bana czy coś? Nie wiem o co może chodzić...
Cytat:Jakim cudem masz kilkanaście ankiet dziennie?
U mnie już skończyły się i się nie zapowiada że jaka kolwiek wpadnie, od ładnego tygodnia ani jednej gdzie wcześniej były 2-3 dziennie, może dostałem jakiegoś bana czy coś? Nie wiem o co może chodzić...
Może kolega mieszka w UK ? ;-) albo VPN, nie dojdziesz, u mnie 2-3 ankiety dziennie się pojawiają to i tak dobrze.
Ja zarejestrowałam się tydzień temu. W ciągu tego tygodnia uzbierałam 15 funtów. Czyli jakieś 75 zł. Już wypłaciłam. Codziennie miałam po 2-3 ankiety. Wczoraj tylko jedną wieczorem , a dziś jeszcze żadnej. Zobaczymy do wieczora jak będzie. Mam to szczęście, że pracuję przy komputerze więc ciągle od rana mam otwartą zakładkę i tylko czekam aż coś się pojawi :-) Liczę na chociaż 200 zł zarobku miesięcznie. Zobaczymy. Gdyby tak było to moje zarobki z ankiet będą już na prawdę zadowalające. Myślę, że prześcignęłam Natinkę