Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Kemesz - Dziennik Pracy

Autor Wiadomość
RE: Kemesz - Dziennik Pracy
Sprawdź:
Czekam na wypłatę na PP i moja stara trochę zmaleje Wink Jak na razie bawię się dalej BTC - całkiem dobrze to idzie.
Super ci idzie. Cały czas obserwuje.
Dzięki Smile Straciłem mocno motywację przez tego Passive'a. Jak wyjdę na 0, to albo założę nowy dziennik - albo odświeżę ten i poprowadzę w takiej eleganckiej formie jak wcześniej.
Bilans zarobków w internecie: -227,94 zł. Powoli do przodu :/
Tongue RE: Kemesz - Dziennik Pracy
(06-11-2015 21:50)Kemesz napisał(a):  Czekam na wypłatę na PP i moja stara trochę zmaleje Wink

Chodzilo Ci chyba o "strate" Tongue

Tez stracilem kase na passive i kilku innych serwisach. Najwazniejsze to sie nie poddawaj, bedzie lepiej, zobaczysz nawet jak szybko to nastapi Smile
Hahaha, ale się uśmiałem Big Grin Oczywiście, że strata. Autokorekta w telefonie robi swoje Tongue
Ale dziękuje za miłe słowa, bardzo motywują Smile
Kurcze, no nie wytrzymałem Tongue Muszę kontynuować ten dziennik w "starej" formie. Strasznie mi się to podobało a ilość pozytywnych komentarzy była bardzo zaskakująca.

Za niedługo planuję zainwestować w kolejne HYIPy. Nie można się poddawać Smile

Dodałem też nową kategorię, Bilans Zarobków. Uwzględniam tam tylko to co realnie wpłaciłem lub wypłaciłem.

Bilans Zarobków

-227,94 zł

Passive

Z polecenia użytkownika USA, założyłem spór na PayPalu. Zobaczymy czy pieniądze zostaną zwrócone.

Bitcoin

0.00742152 BTC
Inwestuję w bitcointraders.in . Jestem bardzo zadowolony, wpłaciłem ok 280k - wypłaciłem 380k a nadal mam sporo w serwisie. Obecnie tą kwotę planuję wrzucić w jakiś HYIP Smile
Bilans Zarobków

-208,60 zł

-200 brzmi lepiej niż -300 Jerk2

Passive

Czekam na rozwój sprawy na PP, spór założony.

Bitcoin

0.00757435 BTC
Będe obserwował Big Grin Chciałem się zarejestrować z refa na bitcointraders.in ale już miałem tam konto :/ Mimo wszystko życzę powodzenia
Dziękuje! Teraz zainwestowałem w HourlyHash.com na obecną chwilę jestem bardzo zadowolony. Spodziewajcie się ciekawych wieści po 18 listopada Big Grin

Bilans Zarobków

-208,60 zł

Jerk2

Passive

Na razie brak nowych wieści.

Bitcoin

0.00161635 BTC
Stan konta odpowiednio się zmniejszył, ponieważ zainwestowałem 600k satoshi w Hourlyhash.com (a blockchain wziął 40k prowizji Undecided )

Jeśli jesteście zainteresowani nowym sposobem inwestycji BTC, będę wdzięczny za rejestrację z refa Smile
https://hourlyhash.com/?ref=Kemesz
Odpowiedz