Kemesz - Dziennik Pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Kemesz - Dziennik Pracy (/Temat-Kemesz-Dziennik-Pracy-121794) |
Kemesz - Dziennik Pracy - Kemesz - 28-09-2015 19:55 Cześć! Jestem Kamil, na dzień gdy tworzyłem ten post mam 17 lat. Zarabianiem w internecie interesuje się od krótkiego czasu. Z racji iż posiadam trochę wolnej gotówki interesuje się głownie inwestycjami. Obecnie rozlokowałem część kapitału na kilka inwestycji. Dodatkowo od kilku dni interesuje się BTC, więc bawię się z kranikami, oraz klikam cash linki na TrafficMonsoon - w sumie to już od niechcenia Myślę, że mało kto jest zainteresowany kolejnymi screenami z MPA, TM. Jednak dzisiaj (28.09.2015) zainwestowałem pieniądze na próbę w nowy HYIP zwany Passive byeNEO. I właśnie od tego zacznę mój dziennik, być może w przyszłości rozszerzę go o wpisy z innych moich działalności. Dość gadania W wielkim skrócie program Passive oferuje 125% zysku bez klikania w reklamy, lub 155% przy kliknięciu 5 reklam dziennie. Co do samego programu, w dość grubym skrócie. - super grafika - PayPal, Perfect Money, BTC - dziennie 3-4% - 12% z naliczeń refów - AdPacki po 1$ - min. wpłata/wypłata 2$ - prowizja 3% przy wpłacie - wypłata 0% Program startuje oficjalnie 29 września. Zachęcam do rejestracji z reflinku http://passive.byeneo.com/register.php?ref=Kemesz Link czysty: http://passive.byeneo.com Grupa FB Passive.byeNEO Wydaje mi się że chyba wszystko co najważniejsze omówiłem, ale na wszelkie pytania chętnie odpowiem tu lub na PW Szybki update i krótkie info Kontaktowałem się z polskim supportem tego programu ([email protected]) aby wprowadzili drobną zmianę w moich AdPackach. Po 4 minutach otrzymałem odpowiedź, a zmiana była wdrożona na moje konto. Byłem dość mocno zaskoczony RE: Kemesz - dziennik pracy - full2000 - 28-09-2015 20:16 Powodzenia! ps. jeżeli inwestujesz w programy revenue share to polecam Ci bloga z mojej sygnatury. RE: Kemesz - dziennik pracy - Kemesz - 28-09-2015 20:39 Dziękuję Bloga na pewno obejrzę! RE: Kemesz - dziennik pracy - Kemesz - 29-09-2015 17:39 Dodatkowo, postanowiłem dokupić AdPacki za pieniądze z naliczeń oraz pozostałość w Purchase Balance. Obecnie moje konto wygląda tak: RE: Kemesz - dziennik pracy - Kemesz - 29-09-2015 22:08 W programie jest możliwość wykupienia poleconych. Na dzień dzisiejszy ich cena wynosi 0.50$/1 polecony. Być może skoczy do 1$. Kupiłem jednego poleconego na próbę, więc zobaczymy jak to będzie. Także obecnie mój Purchase Balance zmalał do 0.30$. RE: Kemesz - dziennik pracy - Karolo - 30-09-2015 07:42 na jakiej podstawie kupujesz poleconych ? skad to sie bierze RE: Kemesz - dziennik pracy - mikuss - 30-09-2015 07:46 (30-09-2015 07:42)Karolo napisał(a): na jakiej podstawie kupujesz poleconych ? skad to sie bierze wszyscy którzy rejestrują się z czystego linku trafiają do worka sprzedaży stąd możliwość zakupu takich delikwentów RE: Kemesz - dziennik pracy - DjLiska - 30-09-2015 10:58 zarejestrowalam sie z reffa RE: Kemesz - dziennik pracy - April - 30-09-2015 11:30 Świetny dziennik pracy - będę obserwowała z czystą przyjemnością! RE: Kemesz - dziennik pracy - Kemesz - 30-09-2015 18:20 Dzięki wszystkim za miłe słowa, rejestracje z linku i wiadomości na PW. Dziennik ten miał być zabawą, i możliwością porównania moich zarobków na przestrzeni miesięcy. Aczkolwiek dzięki Wam dostałem większej motywacji na rozwijanie go i zarabianie Passive
Po reinwestycji kilika centów więcej +2,54$ Na razie reinwestuję każdego dolara, aby uzyskać "Total invested gives you" 100$. Wtedy będę zbierał na wypłatę środków, a potem od nowa 100% reinwestycja. Przynajmniej taka jest strategia na dzisiaj, która jeszcze może się zmienić... Więc obecnie wygląda to tak: |