Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna » www.leadnow.pl - Oficjalny wątek

Autor Wiadomość
RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna
Sprawdź:
(24-08-2015 12:18)Martin676 napisał(a):  Jest to akceptowana forma w innych serwisach :-) Istnieją pewne "sposoby" promocji, w których ofiara podaje swój numer telefonu, następnie kod a my to tylko wpisujemy nie mając pojęcia czy ten ktoś ma coś na koncie czy też nie Smile

Jest dopuszczone, ale w systemie MO, kiedy "ofiara" wie ile to kosztuje. Każdy serwis zabrania takiego działania w subskrypcjach.

Lotheo, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2015.
Szkoda że nie ma stopki co ją AdBlock blokuje lub się pokazuje po kliknięciu w Regulamin.
Druga wypłata i sobotnia dniówka Smile Wypłaty są błyskawiczne.

[Obrazek: leadnow.jpg]
@aero2
Myślę, że konwersja jest i tak dość wysoka. Nie ma sensu tego ukrywać.

@Darineks
Tylko pogratulować! Liczymy na dalszą owocną współpracę Smile
Czy można się u Was rozliczać na podstawie wynajmu powierzchni reklamowej (rachunek) ?
(24-08-2015 19:56)ASTONEQ napisał(a):  Czy można się u Was rozliczać na podstawie wynajmu powierzchni reklamowej (rachunek) ?

Oczywiście. Jesteśmy otwarci na różne sposoby współpracy. W sprawie szczegółów proszę pisać na [email protected]
wow dopiero co podmieniłem linki i już 2 leady Big Grin wypłacają ? bo coś za dobrze wpada
Kiedy dodacie programy na facebooka ? bo tylko są programy które są wypalone ;/ i kazdy nimi spamuje :/
(24-08-2015 20:14)SokoleOko napisał(a):  wow dopiero co podmieniłem linki i już 2 leady Big Grin wypłacają ? bo coś za dobrze wpada

Ja to samo, zdziwiony jestem ostro.

Takiej konwersji nie miałem jak żyję.

998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
Cóż, nie bez przyczyny chwalimy się, że mamy świetną konwersję i opłaca się z nami współpracować Smile.

(24-08-2015 20:14)Jatutylkopatrze napisał(a):  Kiedy dodacie programy na facebooka ? bo tylko są programy które są wypalone ;/ i kazdy nimi spamuje :/

Bardzo niedługo Smile. Damy znać, jak to zrobimy!
Glosy: SokoleOko (+1)
Odpowiedz