Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Oj trochę się działo Postanowiłem napisać poradnik ( z tego sposobu osiągnąłem największą dniówkę na Leadmore ) i oddać go do sprzedaży, myślę że będzie się sprawdzał Dodatkowo mega się cieszę że zrezygnowałem z pracy na FB... Rożnica jest po prostu nieprawdopodobna.. konwersja jaka mi dopisuje jest na prawdę.. no sami zobaczcie
Plan na obecny miesiąc (Maj)
ustatkować zarobek na min. 15 zł ✓
Wyrobić na subach jakąś kwotę.. 107/25 Leadów.
Zarobek
Zarobek - 94,50
Cel do końca maja. 774/750 złCEL WYKONANY
Suma potrzebna do Końca Lipca 1407/2000 zł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-05-2015 13:20 przez ScroX.)
Glosy:
17-05-2015 21:19
patryk0407 UWAGA NA TRANSAKCJE Z TYM UŻYTKOWNIKIEM!
Liczba postów: 1,769
Reputacja:
435 Odznaczenia: (Zobacz Odznaczenia) Poziom:
Forum Gold: 35.00
Łoooł! Cały czas czytałem to i jestem do ogromnym szokiem że tak kozacko Ci idzie
To wgl omijasz fb? Teraz własna strona, reklamy czy jak? Napisz trochę co i jak albo na PW pogadamy
ukazujesz tylko swoją niekompetencje, zamówiłem u Cieibe 50 kont facebook, odpisałeś, że za 2 dni gotowe, minął tydzień a wiadomości od Ciebie ani nic nie ma, a tutaj sobie wyczytuje że zakończyłeś działalność, wystarczy napisać ,pozdrowienia
Czy gdziekolwiek potwierdziłem twoje zamówienie? Jak dobrze pamiętam mieliśmy jeszcze się dogadać co do zamówienia. No ale jak uważasz. Zresztą dziennik to chyba nie miejsce na takie żale prawda? wystarczyło napisać na pw
PS. Gdzie ja napisałem że zakończyłem swoją działalność ? dziennik jest o pracy na subach a nie o działalności na forum
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2015 14:06 przez ScroX.)
(18-05-2015 05:44)ScroX napisał(a): Czy gdziekolwiek potwierdziłem twoje zamówienie? Jak dobrze pamiętam mieliśmy jeszcze się dogadać co do zamówienia. No ale jak uważasz. Zresztą dziennik to chyba nie miejsce na takie żale prawda? wystarczyło napisać na pw
PS. Gdzie ja napisałem że zakończyłem swoją działalność ? dziennik jest o pracy na subach a nie o działalności na forum
przypuszczam, że masz około 15 lat, dalsza dyskusja nie ma sensu z racji faktu iż brak u Ciebie rozumienia przekazywanych informacji, pozdrawiam
Tak dokładnie mam 15 lat, ale jeszcze nie skończone...
Masz pretensję o brak zrealizowanego zamówienia ? Odezwałeś się kolejny raz na pw? Wysłałeś przelew za konta ? Chyba tych podstawowych rzeczy zabrakło prawda? Niby dlaczego miałbym zrobić dla Ciebie 50 kont skoro za nie nie zapłaciłeś a teraz spamujesz w dzienniku.
Może i mam braki w rozumowaniu, ale nie w logice.
Znów jadę tylko i wyłącznie na autopilocie bo nie mam czasu ostatnio zarabiać bo mam trochę własnej pracy jak i wspieram osoby które kupiły moje poradniki i wraz z nimi zarabiam tak aby złapali tempo Mimo tego fajnie ze od ponad tygodnia bez żadnej pracy wpada na konto z autopilota min 12 zł To cieszy, ale pora wziąć się do pracy Do końca tego tygodnia będzie na pewno słabo bo nie będzie czasu
Plan na obecny miesiąc (Maj)
ustatkować zarobek na min. 15 zł ✓
Wyrobić na subach jakąś kwotę.. 111/25 Leadów.
Zarobek
Zarobek - 24 zł.
Cel do końca maja. 798/750 zł
Suma potrzebna do Końca Lipca 1431/2000 zł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-05-2015 13:20 przez ScroX.)
No poważnie ostatnio nie mam czasu żeby zarabiać na subach,prawie w ogóle czasu nie spędzam w domu co odbija się na zarobkach, ciągle korzystam z wyrobionego automatu który mnie nie zawodzi