Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore (/Temat-Dziennik-pracy-ScroX-Leadmore-109708) |
Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - ScroX - 01-03-2015 20:28 Witam wszystkich. w tym dzienniku będę (przynajmniej będę próbował ) przedstawiać wszystkie dni mojej pracy w internecie.Na pewno wasza pomoc będzie mi pomagać i mam nadzieję że cały dziennik wam się spodoba. Kilka słów o mnie.. Nazywam się Michał, skończyłem niedawno 19 lat..doświadczenia z zarobkiem w internecie nie mam, jestem zupełnie niedoświadczoną osoba w tym temacie ale mam nadzieję że szybko nadgonię a Wy mi w tym pomożecie. Pierwszy dzień zarobku mam już za sobą - postanowiłem zarabiać na leadmore Dzień 1
Opis dnia
Czas pracy
Zarobki
Cel na marzec
RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - ScroX - 02-03-2015 20:25 Dzień 2
Opis dnia
Czas pracy
Zarobki Cel na marzec
RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - Kryminalista - 02-03-2015 20:44 Nieźle ci idzie ! Też zacząłem niedawno czekam na swojego pierwszego leada , potem mysle ze poleci z górki obserwuje,pozdrawiam RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - ScroX - 03-03-2015 21:05 Dzień 3
Opis dnia
Czas pracy
Zarobki Cel na marzec
RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - ScroX - 05-03-2015 07:58 Dzień 4 Opis dnia
Zarobki Cel na marzec
Oby dzisiejszy dzień był bardziej owocny... RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - Menthol - 05-03-2015 14:25 No, no fajnie Ci to idzie. Powodzenia, mam nadzieje że ten cel który sobie postawiłeś okaże się za mały i brakuje tam 1 zera Powodzenia, trzymam kciuki. RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - ScroX - 18-03-2015 10:32 Dziennik i praca chwilowo wstrzymana !
Powody ? Zaczynając od braku czasu, kończąc na skupieniu się na nauce żeby ten rok spokojnie zdać. Kolejną sprawą jest brak podłoża, bo głównie czerpałem zarobek z spamu na FB.. wiem że istnieją rożne blogi z których głównie się zarabia ale niestety nie miałem szczęścia i nikt mi zbytnio nie chciał pomóc lub chociażby wytłumaczyć.. Mam nadzieję że jeszcze w tym miesiącu wrócę do małego zarobku i spełnię chociaż połowę mojego celu. Przez te pare dni wpadło kilka leadów z automatu. Cel na marzeć
RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - Mikey - 19-03-2015 01:39 Nie wstrzymuj się od pracy! Rób codziennie cokolwiek, bo kiedy odpuścisz sobie jeden dzień, później będzie ciężko Ci wrócić to toku. RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - asiorek - 19-03-2015 07:55 @Up dokładnie tak.. jak robiłem dzien w dzień to jakoś to szło a zrobiłem sobie jeden dzień przerwy i już lipa, dopadło mnie lenistwo i nie potrafię się z powrotem wkręcić xd RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - ScroX - 19-03-2015 15:33 W sumie to macie rację.. już czuje lekkie lenistwo jak myślę o powrocie, ale mimo wszystko.. może zarabiać nie będę ale będę tworzył podłoże pod zarobek tak aby nie wypaść zupełnie z pracy. Dzień 5 ( Bez zarobkowy )
Co zrobiłem ?
Plany na jutro.
|