Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-11-2014 22:20)mlody16918 napisał(a): Kurcze łądnie wychodzicie na tym spamie, ja jakoś nie potrafie zbudować dobrego konta do spamu i cały czas ban...
Ale chyba ci dobrze idzie z kampaniami reklamowymi, albo promowanie postów
Więc tak, zarabiać zacząłem pod koniec maja br. Na początku był to fires, tam pierwsze 300 zł Potem próbowałem z FireCash nie wypaliło 1 lead. I zadomowiłem się na freebizie gdzie zarobiłem :
Potem przerzuciłem się na Leadomore, gdzie bardzo dobrze mi szło. Osiągnąłem rekordową dniówkę 290 zł. Zarobki Leadmore :
Czyli w mój pierwszy niecały rok z zarabiam.com zarobiłem
9611,80
+coś na fires i fiesubie ok.400zł
PIJANEGO SYLWESTRA
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2014 16:49 przez Pitek236.)
Wracam do prowadzenie dziennika, będe starał się być systematyczny. Ogólnie miałem dziś o 3%~ mniejszą konwersję niż dawniej. Mam nadzieje że powoli będe wracał do starych dniówek i konwersji.
Dzisiaj zarobiłem 120zł
Cel w tym miesieącu 120 zł na 2000zł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2015 23:16 przez Pitek236.)
Niestety nie udało mi się systematycznie zarabiać, co trochę zarobie to wypłacę, przetracę. Gdy braknie pieniędzy to znów i tak w kółko. Wracam do prowadzenie tego dziennika po raz enty Tym razem w trochę innym stylu, zarabiał będe głównie w weekendy, oczywiście jeśli znajdę czas w tyg to też będe starał się coś HAJSOWAĆ.
A więc tak, w sobotę starałem się jak najwięcej zarobić a dniówka była średnia. W niedziele z automatu wszystko, dziś około 15 dostałem fajną niszę. Od jutra ją testuje, wyczuwam grube hajsy