Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wznawiam zarobki w sieci, więc odrazu zakładam ten dziennik. Moje wcześniejsze wzmagania możecie zobaczyć tutaj
Oprócz zarobku na Freebizie postanowiłem założyć Fanpage, zdobywać na nim like - potem wykorzystam go do Freebiza. Oprócz tego każdego dnia wieczorem, wybiorę jedną osobę której pomogę wypromować wydarzenie / fanpage / komentarz etc.
A więc tak cel jaki narazie sobie postawie to 70zł/dzień oraz 900 zł do końca miesiąca.
A i mam jeszcze prośbę do was kto mi podpowie jaki FANPAGE założyć? Tematyka / nie pogardzę też nazwą gotową.
Pozdrowionka dla wszystkich czytających.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-11-2014 22:29 przez Pitek236.)
Piękne zarobki czekam na rozwój dziennika !
Subek już stoi
Obawiam się że co do FP polecą ci +18 a nazw jest caaaałaaaa masa
Chwilka namysłu lub zerknięcie jakie nazwy tworzą inni i inspiracja wpada..
Ja aktualnie też buduję FP ale to inna bajka niż +18.. Może się uda.
Dobrze oglądało się wpisy na wcześniejszym dzienniku , takie ładne zarobki tam miałeś ;> Teraz chyba już spam na grupach nieco się wypalił . No ale może tobie pójdzię lepiej