Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Leadmore a loterię jeszcze kiedyś przewidujecie? czy w związku z powstaniem sklepu loteria już odeszła w niepamięć? Może jednak czasami warto przeprowadzić Fajna zabawa
(05-05-2016 19:14)wydra87 napisał(a): @[Leadmore] a loterię jeszcze kiedyś przewidujecie? czy w związku z powstaniem sklepu loteria już odeszła w niepamięć? Może jednak czasami warto przeprowadzić Fajna zabawa
Loterie jeszcze będą.
(05-05-2016 23:12)Karewer napisał(a): Nie są, ale z tego, co mi wiadomo to jakieś umowy międzynarodowe są już podpisane
Tak i szykujemy się powoli.
Aktualnie testujemy nowe sposoby aktywacji usługi.
(06-05-2016 09:00)Leadmore napisał(a):
(05-05-2016 19:14)wydra87 napisał(a): @[Leadmore] a loterię jeszcze kiedyś przewidujecie? czy w związku z powstaniem sklepu loteria już odeszła w niepamięć? Może jednak czasami warto przeprowadzić Fajna zabawa
Loterie jeszcze będą.
(05-05-2016 23:12)Karewer napisał(a): Nie są, ale z tego, co mi wiadomo to jakieś umowy międzynarodowe są już podpisane
Leadmore jak wygląda sytuacja z nową "odświeżoną" subskrypcją? Została już wprowadzona, jeśli nie to kiedy mniej więcej zostanie wprowadzona? Pozdrawiam
(06-05-2016 09:43)lanyo napisał(a):
(06-05-2016 09:00)Leadmore napisał(a):
Loterie jeszcze będą.
Leadmore jak wygląda sytuacja z nową "odświeżoną" subskrypcją? Została już wprowadzona, jeśli nie to kiedy mniej więcej zostanie wprowadzona? Pozdrawiam
Co do nowych sposobów aktywacji. Jak to ma wyglądać? Chodzi bardziej o nowe przyciski aktywacji czy coś może jeszcze innego?
Co do nowej subskrypcji to z tego co mi wiadomo została ona wprowadzona kilka dni temu.
Loterie jeszcze będą.
Co do nowych sposobów aktywacji. Jak to ma wyglądać? Chodzi bardziej o nowe przyciski aktywacji czy coś może jeszcze innego?
Co do nowej subskrypcji to z tego co mi wiadomo została ona wprowadzona kilka dni temu.
Nowa subskrypcja już jest. O nowościach poinformujemy gdy tylko będą skończone testy.
Przypadek?
Już od kilku dni się tak ciągnie po 1 leadzie a później licznik się jakby tak zatrzymuje. A jeszcze w przeszłym tygodniu 5-6 leadów wchodziło bezproblemowo z automatu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2016 13:35 przez patulsky1337.)