Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
(26-04-2016 09:06)rammus napisał(a): Będzie można w końcu wrzucić na swoją stronę powyżej jednego filma ? bo póki co ile by filmów różnych nie dał to wszystkie przybierają postać jednego.
Piramidy linków nie działają korzystnie
Podeślij na maila link do strony. Jeżeli chodzi o iFrame rozwiązaliśmy ten problem.
Przepraszam, musiałem źle spojrzeć i nie douważyć. Wszystko jest okej. Ale pytanie jak mam swoja strone pod filmy to pod każdym iframe mam dać regulamin czy moge tylko na dole strony ?
(26-04-2016 09:36)rammus napisał(a): Przepraszam, musiałem źle spojrzeć i nie douważyć. Wszystko jest okej. Ale pytanie jak mam swoja strone pod filmy to pod każdym iframe mam dać regulamin czy moge tylko na dole strony ?
To zależy czy będzie sens, u mnie teraz konwersja 8%, niby nie jest źle ale musimy poczekać. Przez 24h myślę że powinny być już statystyki na których można się kierować. Tylko oby u każdego wyszło to na +, oby nie było 50/50, połowa narzeka, a druga połowa się cieszy . No chyba że będę w drugiej połowie
Ahaa 5 razy odświeżałem strone LM, i co sekundę wpadał mi lead...(w sumie5) yhh gdyby tak to działało
(26-04-2016 16:43)Mikey napisał(a): Jakieś 2 leady zaległe mi wpadły chociaż od dłuuugiego czasu nic nie promuje. Gdzie znajde z jakiego programu/linku ktoś się zapisał?
Statystyki > wybierasz program i klikasz na dany link.