(31-08-2017 02:08)Captain napisał(a): Weź się ogarnij rafi213, to jest FORUM O ZARABIANIU, tutaj ludzie są świadomi, wiedzą co to hyip, co to revshare i z czym to się je. Widzieli upadek TrafficMoonson, Recyclix i innych wielkich firm i widzą wyraźnie, ze Future to taki sam hyip-revshare jak tamte programy. Zresztą ludzie którzy stoją za Future Net mają już przecież jeden scam na koncie.
Rozumiem, że wciskanie kitu ludziom jest Twoją pasją, że lubisz jak naiwniaki które uwierzyły w ten biznes napychają Ci kieszenie, ale to naprawdę nie to forum. Tutaj jest mało januszy i grażyn ktore się nie znają i którym wcisniesz te kity i będą to wszystko łykać jak pelikany.
Przy każdym dużym revshre zawsze pojawiają się tacy kitowciskacze jak Ty, a potem zawsze konczy się tak samo - znikają bez slowa zostawiając swoich naiwnych reffow na lodzie.
Miałem już nie odpowiadać, ale jak nie umiesz czytać że zrozumieniem to napiszę wszystko razem bo to co pisalem wczesniej było w odrębnych postach.
Nie wciskam ludziom kitu - każdy kto zagląda do tego tematu który jest w dziale hyip, jest też ostrzeżenie od admina - wie doskonale w czym uczestniczy a już na pewno wiedzą to osoby zapisane u mnie. Co więcej sam regulamin firmy wyraźnie mówi i ja ciągle do niego odsyłam, że aby otrzymywać podział zysków trzeba zakupić pakiety ad pack. Innymi sposobami zarobku są tez matryce to żadna tajemnica przecież

Nic nie jest gwarantowane, zyski będa wypłacane dotąd jak firma będzie miała odpowiednią sprzedaż - to jeśli chodzi o rev share, ale Futurenet to nie tylko rev share który np. tylko ty widzisz. Są inne produkty z których ja i wiele osób z FN korzysta, co mam ci napisać że nie korzystam to chyba byłbym hipokrytą !
Wiadomo także, że rev share jest programem deficytowym dla firmy - a jeśli będzie stanowił obciążenie zbyt duże to zostanie podział zysków zmniejszony lub zostanie ten program całkowicie wygaszony,chociaż firma wszystko robi w postaci tworzenia nowych produktów które przynosić będą zysk aby ten rev share trwał dalej. Jeśli nie będzie rev share zostanie Futurenet i kryptowaluta. Matryce, własna kryptowaluta a także trzymanie kasy w bitcoinie to czysty zysk dla firmy i mają z czego płacić - chyba prościej wyłumaczyć się tego nie da. Wszyscy będący w Futurenet o tym wiedzą i to akceptują i gówno ci do tego Captain co kto robi ze swoim czasem i swoją kasą, martw się o swoje gniazdo, a nie czepiasz się tematów o których nie masz jak widać pojęcia.
I teraz ile będzie istniał Futurenet i jego rev share - nie wiem wrózbita maciejem nie jestem - to co można zauważyć a czego nie widzą tylko kompletni ignoranci że od początku to co firma zapowiada praktycznie w 100% jest wdrażane w życie, produkty które będą przynosić największe zewnętrzne zyski do firmy są na ukończeniu i ruszą po listopadowym evencie i to nie jest żaden kit.
Kiedy Futurenet może upaść ? - wtedy jeśli nie będzie sprzedaży zarówno wewnętrznej jak i zewnętrznej, nie będą dochodzić nowe osoby a dotychczasowi użytkownicy przestaną cześć swoich zarobków zostawiać w firmie czyli nie będą kupować żadnych produktów i z nich korzystać. Upadnie też wtedy kiedy skończą się pomysły na nowe produkty lub te produkty przestaną być rentowne. Istnieje też jak w każdym biznesie ryzyko takie że właściciele znikną czy to umyślnie z własnej woli czy w wyniku nieszczęśliwych okoliczności. Jeszcze co to zgodności z prawem - firma jest na tyle już rozbudowana że stać ich na dobrych prawników aby pilnowali czy każdy nowo powstający produkt jest zgodny z prawem kraju gdzie będzie zarejestrowany.
Na chwilę obecną firma jeszcze nie uruchomiła wszystkich produktów - są tworzone nowe biura, zatrudniani nowi pracownicy, czas pokaże jak wielu hejterów się myliło którzy oceniają powierzchownie i porównują do czegoś co nawet w 1/10 nie zrobiło tego co Futurenet.
I to by było na tyle - i tak wiem że wielu hejterów nadal będzie pisało w kółko to samo no ale już tak jest, niektórzy mówią że im więcej masz hejterów to znak że robisz dobrą robotę no i coś w tym jest
Niech napiszą osoby które są w Futurenet a szczególnie te z mojego polecenia jeśli mogą i się zaangażowały w rozwój tej firmy czy żałują że sie zarejestrowały czy wciskam kit czy opowiadam bajki to jest dla mnie najlepszy wyznacznik.