Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
Sprawdź:
Dzień 307
27.02.2015r
Ten miesiąc to totalna porażka, o tym napiszę w podsumowaniu miesiąca. Na dodatek dzisiaj pod czas pracy kapnąłem się, że nie działa mi skracacz. Napisałem do suportu co jest z hostingiem alle musiałem znaleść jakąś alternatywę a miałem z tym problem i zarobek mały. Do tego dochodzi, że w środę na praktykach się znów załatwiłem i pozdiębiłem.. Kaszel dusi, a jutro rano do dentysty :/ Rozważam usunięcie celów...
Ja bym nie prowadził już na Twoim miejscu dziennika, bo z tego co widzę to czy z dziennikiem czy bez robisz swoje i nie potrzebujesz motywacji.
Jak dla mnie ponad 1000 zł miesięcznie to nadal dobry wynik, mając więcej spraw na głowie.
@Zarobiony, u mnie też styczeń był rewelacyjny pod względem zarobków i postanowiłam sobie, że luty będzie co najmniej tak samo dobry, a na pewno dużo lepszy. Tymczasem, w praktyce wyszło, że zarobiłam jedynie 2/3 tego co w styczniu, więc żadnych postanowień więcej .
Robić swoje po prostu i cieszyć się zarobkiem!
Powodzenia
(28-02-2015 21:24)szykiryki napisał(a): @Zarobiony, u mnie też styczeń był rewelacyjny pod względem zarobków i postanowiłam sobie, że luty będzie co najmniej tak samo dobry, a na pewno dużo lepszy. Tymczasem, w praktyce wyszło, że zarobiłam jedynie 2/3 tego co w styczniu, więc żadnych postanowień więcej .
Robić swoje po prostu i cieszyć się zarobkiem!
Powodzenia
Dziękuje za te miłe i ciepłe słowa. Ty mnie rozumiesz, działasz w tym biznesie kawał czasu i wiesz jak to jest. Przeciętny kowalski, poczuł dniówki 200/300 zł i czuje się za Earnera i tak samo kogoś bierze pod tym względem. Więc kończę z celami miesięcznymi, zostanę tylko przy rocznym celu. Podsumowanie miesiąca napiszę jak ogarnę się i pracę domowe.
Podsumowanie Lutego
1.2.2015-28.1.2015
Luty to miesiąc nie udany dla mnie. Sparzyłem się na własnych planach i teraz nie będę planował. Koniec z celami miesięcznymi!!! Zostaje cel roczny i będę szedł swoim tempem i zarabiam jak potrafię. Przygotowuje się, że w połowie marca na swoją stronę wepnę suby a teraz pozostaje pisanie postów i pozycjonowanie bloga. Co jakiś czas w dzienniku będę opisywał co robiłem. Miesiąc luty to mało tego, że pechowy to jeszcze w komputerze, którym kupiłem padła karta i czekam kolejny tydzień na postępy w naprawie karty graficznej :/ Myślę, że pod koniec marca ją dostanę ponownie
Jako, że wielkimi krokami zbliża się rok od założenia dziennika przestaję liczyć dni i zmieniam wygląd wpisów! Bo nie ma sensu liczyć dni jak nie raz się już pomyliłem w tym a robię codziennie i systematycznie. Bardziej niż uczę się do skzoły
Zarobione w lutym: 1395.2 złz 3250 zł
Cel do końca roku: 4988.6 złz30.000 zł
1 Marca 2015
Dzisiaj prace rozpocząłem o 12 godzinie. Zacząłem od facebooka, zrobiłem dwa świeżutkie konta i zacząłem na nich zarabiać. Potem przyszedł czas na bloga, napisałem jeden post zrobiłem 5 kont na forach o podobnej tematyce co blog. W kolejnych dniach wstawię sygnaturki i zacznę postować na forach. (Skorzystam z pomysłu Anaaki ale lista for moja).
Jutro prawdopodobnie nic nie zarobię bo ze szkoły wracam o 18 godzinie, bo mam kurs CNC. Będę ok. 18:30 w domu. Więc myślę, że zajmę się blogiem, napiszę post i kilka kolejnych naszykuje na następne dni. Do premiery niszy chcę cisnąć ostro z blogiem i jego promocją!
Dzisiaj zarobiłem:62 zł W marcu zarobiłem:62 zł W tym roku zarobiłem:5050.6 zł z 30.000 ZŁ
3 Marca 2015
Wczoraj nie miałem zbyt wiele czasu, wróciłem o 18 to wziąłem się za naukę dzisiaj musiałem pomóc mamie i wynik taki nijaki. Trochę posiedziałem przy blogu i na dniach przygotuje suby, które wepnę ok. 20/22 marca.
Dzisiaj zarobiłem:31 zł W marcu zarobiłem:93 zł W tym roku zarobiłem:5081.6 zł z 30.000 ZŁ
(01-03-2015 20:24)totamta1 napisał(a): Jakkolwiek będzie wyglądał ten dziennik, to i tak tu chętnie zaglądam.
Gratuluję zarobków i motywacji.
Powodzenia w dalszym zarabianiu