Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Hivemicro.com +18 » Moderowanie obrazków +18

Autor Wiadomość
RE: Hivemicro.com +18
Sprawdź:
A Payroll się Wam aktualizuje?
(31-03-2017 23:13)maupa6302 napisał(a):  A Payroll się Wam aktualizuje?

Nie aktualizuje się póki co, ale to nie pierwsza taka sytuacja, już wcześniej tak było i dopiero po kilku dniach doliczyło kasę w payroll i było wszystko ok więc mam nadzieję, że i tym razem będzie podobnie.
Obecnie nawet do statystyk nie dodaje ;(
U mnie wlasnie pojawila sie aktualizacja w payroll. Idea
Już wszystko działa można lecieć Big Grin
a u mnie dalej nic nie ma. juz nic nie rozumiem Big Grin

ola.42, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2017.
jak jest pierwsze zdjęcie to jak klikniesz to trzeba z minute poczekać i już się normalnie pojawiają Smile
ale u mnie pojawia się informacja "No more tasks, please check back in a few minutes" i tak za każdym razem. ani jednego zdjęcia w żadnej kategorii prac

ola.42, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2017.
(01-04-2017 12:06)ola.42 napisał(a):  ale u mnie pojawia się informacja "No more tasks, please check back in a few minutes" i tak za każdym razem. ani jednego zdjęcia w żadnej kategorii prac
Też tak mam więc do nich napisałem, zobaczymy czy udzielą jakiejś sensownej odpowiedzi.
Wszystko działa elegancko. Dzisiaj już 3 $ wyklikane Smile
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: