Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Twitchfollowers

Autor Wiadomość
RE: Twitchfollowers - PŁACI
Sprawdź:
Czy komuś oprócz mnie wywala błąd autoryzacji twitch podczas logowania?
wszystko w normie ,może ban Wink
Czyzba nasz "kolega" ktoremu nie podobalo sie ze ludzie niby z botow korzystali i wychaczali wszystkie oferty teraz nie mogl w ogole korzystac z konta? Hmm a moze sam korzysta z nielegalnego oprogramowania...

No coz karma to wredna su... oddaje po dwakroc Smile

Voldimer, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2019.
Ale nie widze w tym elementu smiesznosci. Proste pytanie. Mam pewne podejrzenia, a razie ich spełnienia 4
Dobra a na serio zobacz na emailu na ktorym masz zarejestrowane konto twitch czy nie przyszedl taki informujacy o zalogowaniu z innego adresu ip. Mozliwe ze ktos Ci sie wlamal

Voldimer, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2019.
Dołączam sie do problemu. Ja też sie nie moge zalogowac od popołudnia około 14, a ne korzystam z botów i żadnego oprogramowania.
Musisz czekać aż puści, losowe przypadki niestety :/
wczoraj założyłem konto i wyklikałem $0.53 a dzisiaj nie ma nic nowego. to raz na tydzień dochodzą te oferty, czy trzeba codziennie sprawdzać?
Trzeba sprawdzać wiele razy dziennie.
wczoraj miałem 3 akcje, dzisiaj 4 akcje do kliknięcia. może za jakiś czas się uzbiera te $10 na ulepszenie konta.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: