Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
(22-03-2016 20:30)NoPressure napisał(a):  Na jakim programiebdzialasz? Na najnowszym pobieranie? Jezeli tak to chyba sobie kpisz albo jestes platnym przez nich trolem bo u mnie na kazdym kompie z przegladarka chrome nie dziala pobieranie a Chrome ma z 50% ruchu...
U mnie też nie działa Smile
(22-03-2016 20:30)NoPressure napisał(a):  Na jakim programiebdzialasz? Na najnowszym pobieranie? Jezeli tak to chyba sobie kpisz albo jestes platnym przez nich trolem bo u mnie na kazdym kompie z przegladarka chrome nie dziala pobieranie a Chrome ma z 50% ruchu...

Nie używam pobierania.
No a ja mam na mysli pobieranie w najnowszej wersji ktora zmieniono bez zadnych informacji i to z bledami
(22-03-2016 19:51)NoPressure napisał(a):  No dokladnie. Na chrome nie dziala nwm jak jest na innych przegladarkach. <wulgaryzm> co za <wulgaryzm> z leadmore. Patrzcie jak maja na nas <wulgaryzm>. Nie dziwie sie czemu mam tak slaba konwersje jak ponad 50% ludzi nie moze wpisac nr tel ja <wulgaryzm>.
<wulgaryzm> lp
Od tygodnia nie moga poprawic komentarzy
Nie moge sie doczekac na odpowiedz z supportu
Wyplata nadal nie przyszla.

Najgorszy sub jaki testowalem.
Nara <wulgaryzm> z leadmore.

ps
jakby ktos chcial to moge mentorowac piszcie priv to pomoge (nie mentoruje przy ruchu z fejsa)

Edit:
Mam to gdzies. Zajmijcie sie ta gimbaza z leadmore za takie akcje co odwalaja. Dajcie im bar pod nickiem (mam 15lat).
Człowieku idź do innego serwisu i daj sobie siana. Codzienny płacz jakby innych serwisów mało było... Do widzenia Panu!

[Obrazek: mentoring.png]
Glosy: devilll (+1)
Dokładnie, dziecko płacze co 2 post, jakie to leadmore złe, a ciągle tu jest i co najgorsze ciągle płacze beka

Mnie tam pobieranie na Chrome normalnie śmiga, wszystkie przyciski działają.

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Glosy: Czaq (+1)
Fakt faktem - u mnie też na Chrome nie ładowało, a dowiedziałem się dzięki jego "płaczowi". Ruch z tej przeglądarki leci do konkurencji. Drogie Leadmore - w jaki sposób porównywaliście konwersje landingów, skoro w najpopularniejszej przeglądarce layout nie działa poprawnie?
(22-03-2016 21:31)fakefejk napisał(a):  Fakt faktem - u mnie też na Chrome nie ładowało, a dowiedziałem się dzięki jego "płaczowi". Ruch z tej przeglądarki leci do konkurencji. Drogie Leadmore - w jaki sposób porównywaliście konwersje landingów, skoro w najpopularniejszej przeglądarce layout nie działa poprawnie?

Widocznie coś nie trybi , a przynajmniej nie u każdego, bo tak jak mówię, mi normalnie ładuje wszystko. Sęk w tym, że to nie powód, aby płakać o tym co 2 post i dodatkowo jeszcze tworzyć oddzielne tematy na ten temat. Pisze się do Arka i czeka na odpowiedź, tutaj na forum z rana leadmore mi zawsze odpowiada jak się pojawia.

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Glosy: Czaq (+1)
U mnie również pobieranie działa i prawidłowo zlicza wszystko ,o! Tongue
Słuchajcie a moze to wersja flasha?(lub html5/java?) Ja nawet w Safari na iphonie patrzę i dobrze działa!

[Obrazek: mentoring.png]
Czaq
juz przenioslem polowe linkow z leadmore ale jestem upierdliwy i troche sie zabawie z leadmore jak oni ze mna. Popisze jeszcze tu troszke, niech inni maja swiadomosc jakie podejscie ma leadmore do promujacych programy.
devill j.w. tyle ze troche cie poniosli z dzieckiem bo co jak co ale za malutki jestes zeby tak sie do mnie odnosic.

fakefejk
Leadmore chyba pada bo nikt z supportu nie odpisuje na wiadomosci a jest na co odpisywac. Mam nadzieje ze wyplaca mi tysiaka. Nie mam pojecia jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym
Odpowiedz