Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
(16-03-2016 12:36)Dante_/ napisał(a):  
(16-03-2016 11:51)devilll napisał(a):  
(16-03-2016 11:36)Dante_/ napisał(a):  Mam pytanie odnośnie wypłat, czy trzeba im wysłać zlecenie wypłaty na maila, pytam się ponieważ dawno temu zlecałem wypłatę i nie pamiętam.

Tak, wygenerowany rachunek w PDF wysyłasz na email. Jaki? To już zależy od rodzaju wypłaty, po zleceniu zresztą ukaże Ci się informacja na jaki email wysłać rachunek.

Dobra, dzięki a co do maila to nie zauważyłem, żeby było napisane na jaki wysłać, ale wyślę raczej do arka. Ale trochę lipa bo czekałem już tak od czwartku xD

@Edit
Ciekawe jak to będzie z wypłatą, ponieważ Arek na urlopie, ale niby wypłaty będą realizowane Big Grin

Jeśli zlecasz zwykłą , to wysyłasz na [email protected], jeśli ekspres, to na [email protected]

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Hmm, a kiedyś jak pamiętam to wysyłałem do arka i było wszystko ok. Wysłałem już do Arka, wyśle jeszcze na ksiegowosc, raczej nie będzie problemów.Jerk2
Po zleceniu wypłaty wyskakuje Ci informacja, na jaki mail wysłać.
Radze jednak na [email protected], zwlaszcza ze Arek na urlopie... Smile

MonikaLeadmore, mam pytanie. Czy wasze programy dostosowane są do wejść mobilnych?
[Obrazek: J0TXhXC.png]

a potem płacz, że bany za fraudy....
Glosy: Mikey (+1), piotrekprorok (+3), aruna91 (+1), gotasr3 (+1), suchy0001 (+1)
Szyki tak. U mnie na telefonie pobieranie, iqitp działa Smile

[Obrazek: mentoring.png]
Glosy: szykiryki (+1)
Leadmore coś wczoraj poprawiliście i konwersja mi troche wzrosła a dziś konwersja powróciła i jestem troszkę w szoku, bo miałem dziś przetestować inny serwis.
No więc zwracam szacunek, i jeżeli będzie tak jak teraz to chwała wam za to. Ale jak wyjdzie to można ocenić po tygodniu, chociaż i tak jestem w plecy kilkaset zł. "Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma" Lol

Po godzince pracy
Załączam zdjęcie Lol

[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]

aruna91, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2015.
A ja czekam na info co z tymi komentarzami bo nadal wyswietlaja mi sie jakies randomy. Niby moge dodac swoje ale nie wyswietlaja sie i przez to spada konwersja.
Co się stało ze streamami. Miałem przerwę ok. 2 miesiące, kiedyś jak dodawałem link to normalnie po kliknięciu w odtwarzacz leciało dodane video, teraz nic się nie chce odtwarzać, tylko wyskakuje po chwili okienko sms coś jest nie tak. 4
MonikaLeadmore kiedy można liczyć na odpowiedź mailowa od Arka? Czy trzeba czekać do poniedziałku?

[Obrazek: mentoring.png]
Czaqu Arjusz jest do 18 na urlopie więc to chyba w poniedziałek ci odpowie.
Nopressure musisz wpisać 0 w tym okienku czy wyłączyć komentarze kolesszko Smile

rammus, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2015.
Odpowiedz