Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
Sprawdź:
Dzisiaj będę miał więcej czasu, pożeracz czasu (komputer) ma rozwaloną kartę graficzną i męczę się od wtorku z procesem reklamacji a nadal stoję w punkcie początkowym bo nic nie z działałem a karta potrzeba a nie działa.
Plany na dzisiaj:
Szybkie promowanie bloga na Facebooku
Założenie 10 nowych kont na facebooku i zdobycie na nich po 50-100 zaproszeń
Rozpocząć promowanie programu Pobieranie na facebooku (Nisza tymczasowa, może wypali)
Przygotować miejsce pracy na tydzień. Jutro pracować nie będę bo wracam o 18:30 ze szkoły!
(15-02-2015 10:19)Tropek napisał(a): Serio az tak szybko juz padla? Jaka to byla grafa bo nie chce mi sie zagladac kilka stron do tylu... pewnie r9 280/280x?
Serio tak szybko padła, Jaro070 mówi, że to czujnik temperatury. Tak to R9 280
Dzień 296
Dzisiaj miało być tak fajnie a lippa, czas myśleć nad czymś nowszym niż fb albo wrócić do spamu. Jutro podsumowanai chyba nie będzie bo wracam o 18:30. Dzisiaj popromowałem program pobieranie i wyszło kiepsko bo 180 wejść i 2 leady.
Leadmore: 49.6 zł
Dzisiaj zarobiłem z leadmore.pl
245 Wizyty
8 Rejestracja
3.27 % Skuteczność
49.60 zł Zysk
Zarobione dzisiaj: 49.6 zł Zł
Zarobione w lutym: 645.6 złz 3250 zł
Cel do końca roku: 4238.4 złz30.000 zł
Dzień 298
18.02.2015r
Znów kolejny dzień problemy z internetem, wyminiłem router i mam teraz problemy ze zmianą ip a mimo wszystko wcześniej nie miałem takich problemów i mogłem zmieniać ip. Jak tak dalej pójdzie to nie sprostam celu.
Leadmore: 18.6 Zł
+ lead
Zarobione dzisiaj: 18.6 zł Zł
Zarobione w lutym: 689 złz 3250 zł
Cel do końca roku: 4281.8 złz30.000 zł
(18-02-2015 19:50)kociamber napisał(a): Też przez ten spalony most masz problemy z netem?
Nie, ja teorytycznie mam problemy z routerem, który wymieniłem a nadal mam problemy z internetem.
No wiesz, ja mieszkam 100km w linii prostej o wawy a przysłali mi sms że będą problemy i przerwy w dostawie internetu, więc to moze nie router ja też myślałem że to problem modemu