(01-06-2016 19:58)tomek019 napisał(a): Jak czytam wasze posty to masakra 
Zamiast gadać o waznych sprawach MXR to o procesorach
A narzucony byl wazny temat dla ludzi z tego forum. Po to zapytalem Janusa i dalem wam screeny abyscie nie robili dwoch kont w 1 domu z zona czy dziewczyna
Co innego jesli gdzies tam indziej mieszkacie czy cos. Bo fakt faktem mogliscie jeszcze bana nie dostac, ale niestety czas zrobi swoje, skrypt jest stale ulepszany i w przyszlosci wylapiecie bana z automatu 
Ale Tomek ja dałem screena z samej strony MX. Jeśli Janus mówi inaczej, niech szybko zmieni to na stronie, bo jak komuś zablokują konto za coś co jest dozwolone i jest na to odpowiedź na stronie, to ludzie będą zakładać spory i je wygrają, nie mówiąc o echu, które może wpłynąć niekorzystnie na program.
I myślę, że jeśli założy mąż i żona i będą oboje mogli spokojni zweryfikować w przyszłości, wszystko jest normalnie i nie chodzi o wyłudzanie prowizji, to na bank nie będzie problemów. Natomiast blokady będą w momencie jak ktoś założy kilka kont 'krzaków' żeby zarabiać przede wszystkim na prowizjach.
Jak ktoś będzie robił wszystko etycznie na pewno nic mu nie grozi. A kolega, który o to pytał wyraźnie zaznaczył, że oboje będą mieli tyle samo paczek, więc sprawa jasna - wszystko jest etycznie i bez kombinacji