Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja też wszedłem za ok. 290$ łącznie. Od jutra zaczynam zarabiać pieniądze "na czysto". Mam nadzieję, że bux się będzie trzymał. W innym razie będę musiał zakręcić się obok PPA, żeby to w miarę szybko odrobić.
Chciałbym was zapytać jak radzicie sobie z kupnem rr. Chodzi mi o to, że ja na początku pracy z ojooo miałem problem z wpłaceniem kasy z paypala i zostałem dzień do tyłu. Przez to teraz 2 dni mam 3000rr, a dzień 2700rr. A wiadomo, że czasami się zapomni kupić, albo jakaś ważniejsza sprawa wypadnie i dzień przepada.
Za bardzo panikujecie. Mieliscie te 300$ zeby zaryzykować wejscie w buxa, to teraz nie macie co żałować ze wtopa. Ale spokojnie na razie trochę mniej nalicza niz na poczatku, wiec troche dluzej poczekamy na zwrot inwestycji
(11-04-2014 11:31)tidid napisał(a): Zwiekszyly wam sie zarobki? Zauwazylem rowniez ze o wiele wiecej reklam jest
Dzisiaj bardzo ładnie. 29$ z 3000rr. Od kilku dni za każdym razem mam >50 reklam przy wchodzeniu 3 razy dziennie na serwis. Wcześniej mi się to nie udało.