(04-09-2014 10:22)Workis napisał(a): Czy można zarabiać w sejfikikowym PTP kupujac wyswietlenia PTP w sejfiku?
Z tego co widze to w zaakceptowanych stronach do PTP jest sejfik.com, czyli tak jakby mozna bylo. Wydaje mi sie to tylko troche nielogiczne? 
pozdrawiam
Tak, można - sam nie raz promowałem i choć promowanie Sejfika w Sejfiku wydaje się nielogiczne, to jest z tego fajny zysk. Jest tylko jeden minus - nie pozyskamy w ten sposób poleconych do Sejfika (bo link PTP jest też reflinkiem)

Teraz zysk może być nieco mniejszy, bo chyba koszt reklamy trochę podrożał.
Workis napisał(a):Zarejestrowałem się z reffa ale strona mnie nieco odstrasza. Czy można na tym jeszcze zarobić ? Mówie tutaj o osobach bez żadnych reffów - ile można uzbierać przez ok. tydzień?
Bez reffów da się zarobić, ja daję radę bez. Sejfik w odróżnieniu od innych polskich programów od dawna oferował najwięcej możliwości zarobku, więc czy ktoś zarobi 5 gr. dziennie czy 5 zł. to już zależy od tego, jak się stara

W dodatku teraz wzrosła wartość reklam i trafiają się kliki za 5 gr

Po 14 dniach od zapisu można już wykonywać płatne zadania, płatne pisanie, wystawić aukcje np. ze swoim zapisem do innego programu, co da większy zarobek.
Ale warto jednak promować serwis, pozyskiwać poleconych i zachęcać ich do aktywności, bo prowizję dostajemy z wielu aktywności poleconego, np. jeśli promuje PTP i wymienia kredytki, to uplinowi też trochę skapnie grosza, a wymiana kredytek to już nie są groszowe sprawy