Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(27-11-2012 16:02)Verb22 napisał(a): I jeszcze to : "Note: We cannot pay out to negative balance accounts."
czyli masz stan ujemny na kontcie , niedawno się chwaliłeś ze miałeś około 1500$ i wypłacasz czyli wszystko już wypłaciłeś na to wygląda to co mówisz że nie płacą
u mnie był błąd i pokazywało stan ujemny przy dostępnych środkach na zakupy a stan dodatni przy środkach do wypłaty , zadzwoniłem i naprawili w 48h , tylko jak będziesz dzwonił nie mów ze masz dość piramidy finansowej
(27-11-2012 16:02)Verb22 napisał(a): I jeszcze to : "Note: We cannot pay out to negative balance accounts."
czyli masz stan ujemny na kontcie , niedawno się chwaliłeś ze miałeś około 1500$ i wypłacasz czyli wszystko już wypłaciłeś na to wygląda to co mówisz że nie płacą
To tylko informacja, notka... Każdy ma, ale nie każdego się tyczy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-11-2012 20:16 przez xPietrek.)
Witam.
Wiecie może co może być nie tak? Dziś wchodzę na bb lecz cięgle przekierowuje mi stronę na "Personal Information" a wszystkie pola mam wypełnione jak i wszystkie dokumenty zatwierdzone.