Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
(28-02-2016 13:19)mikolaj90 napisał(a):
(27-02-2016 23:16)ELdollaro napisał(a):
(27-02-2016 23:07)Miluus napisał(a): Tak sie zastanawiam... jakich słów w spamie nie używać by potem w razie czego nie mieć problemów?
Wysłane z mojego PSP5457DUO przy użyciu Tapatalka
"Za darmo, darmowe" to na pewno nie.
Uwierz mi, że można Nie będę dokładnie rozpisywał się o co chodzi ale znam osobę, która tak pisze i nic nikt jej nie robi
To, że ktoś sobie pisze, nie znaczy, że można, kiedy ktoś zgłosi to do odpowiednich organów wtedy Leadmore go nie wybroni, ponieważ promował programy w sposób niezgodny z prawdą. Niech robi tak dalej, a później niech nie płacze jak go dopadną.
(28-02-2016 14:06)devilll napisał(a):
(28-02-2016 13:19)mikolaj90 napisał(a):
(27-02-2016 23:16)ELdollaro napisał(a):
(27-02-2016 23:07)Miluus napisał(a): Tak sie zastanawiam... jakich słów w spamie nie używać by potem w razie czego nie mieć problemów?
Wysłane z mojego PSP5457DUO przy użyciu Tapatalka
"Za darmo, darmowe" to na pewno nie.
Uwierz mi, że można Nie będę dokładnie rozpisywał się o co chodzi ale znam osobę, która tak pisze i nic nikt jej nie robi
To, że ktoś sobie pisze, nie znaczy, że można, kiedy ktoś zgłosi to do odpowiednich organów wtedy Leadmore go nie wybroni, ponieważ promował programy w sposób niezgodny z prawdą. Niech robi tak dalej, a później niech nie płacze jak go dopadną.
Masz rację ale jeśli do odpowiednich organów ktoś zgłosi. A wtedy znowu będą afery, że miało być za darmo a nie było i afery z subami będą.
mikolaj90 czyli może mieć problemy jeśli ktoś go zgłosi, więc jeżeli nie chcę mieć problemów to niech nie używa takich słów.Sam sobie zaprzeczasz. A to że ktoś używa i nikt mu nic nie robi to już głupszego przykładu dać nie mogłeś.
Zawsze można zasugerować użytkownikowi że coś jest za darmo ale nie używać słowa "darmowe"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2016 15:02 przez ELdollaro.)
(28-02-2016 15:00)ELdollaro napisał(a): mikolaj90 czyli może mieć problemy jeśli ktoś go zgłosi, więc jeżeli nie chcę mieć problemów to niech nie używa takich słów.Sam sobie zaprzeczasz. A to że ktoś używa i nikt mu nic nie robi to już głupszego przykładu dać nie mogłeś.
Zawsze można zasugerować użytkownikowi że coś jest za darmo ale nie używać słowa "darmowe"
Wcale nie dał głupiego przykładu. To Ty nie rozumiesz pewnej kwestii.
Jeśli wydawca tutaj lm, nie reaguje na zgłoszenie o nie przepisowym promowaniu to co kogoś obchodzi reszta. Pozostaje bezkarny.
pytanie może w niezbyt dobry miejscu ale usunął wam kiedyś prv.pl strony z przekierowaniem na leadmore? Miało mi to działać jeszcze pare dni chyba, a tu dziś wchodzę i pisze że zasoby zostały usunięte..
jak coś to razem z kontem, nie moge sie zalogować
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-02-2016 09:47 przez Piniondz.)