Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms
Sprawdź:
Dzięki tym wszystkim opiniom, sam doszedłem do wniosku, że warto kupić poradnik. Kiedy go kupię i wypróbuję, też zostawię swoją opinię. Jestem strasznie ciekawy o co się tak rozchodzi Mam nadzieję, że się nie zawiodę
(08-09-2014 21:11)prololex napisał(a): Kupiłem poradnik z czystej ciekawości.
Autorka kieruje nas krok po kroku do zarobku.
Metoda jest naprawde kreatywna i można ją nazwać pośrednio uczciwą, bo każda ze stron dostaje to co chce.
Polecam tym którzy się wahają, wasze pieniądze nie pójdą na marne
Dziekuje za opinie.
I cieszę się, że nie tylko początkujące osoby, ale również takie, które mają już doświadczenie w subach, potrafią znaleźć w tej metodzie coś dla siebie!
Poradnik kupiony,przeczytany i przyznam że jak dla mnie to jest genialny . Nie jest specjalnie długi ale zawiera wszystkie informacje jakie są potrzebne by dzięki niemu zarabiać. Do tego wszystko jest banalnie proste więc nie trzeba tu żadnych specjalnych umiejętności i faktycznie konkurencja nie ma tu żadnego znaczenia. Do tego jest to prawdziwe perpetum mobile i dopóki istnieje internet to spokojnie można z tego korzystać .
Na lockerz.com ktoś z bardzo podobnym nickiem do szykiryki (dodatkowe i na końcu) sprzedaje ten poradnik i nie ma ani słowa o jakimś wyjeździe i przerwaniu sprzedaży. Wydaję mi się czy ktoś się tam pod nią podszywa?
No tak ale z tego co pisała dzisiaj wyjechała na wakacje i na forum jest offline. Napisałem na tamtym forum że jeśli to ona to niech mi wyśle pw tutaj. Jeśli nie odpiszę to po prostu zgłaszam to do administracji.