Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms (/Temat-Sprzedam-uczciwe-zarabianie-na-sub-premium-sms-97468) |
Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 05-09-2014 11:36 1.Nazwa przedmiotu :Na sprzedaż mój autorski poradnik dotyczący uczciwego zarabiania na premium sms, na programie download/pliki. 2.Opis przedmiotu :niżej 3.Zdjęcia :brak 4.Kontakt : tylko priv 5.Cena : 80 zł mbank, 75 zł bluecash (żebyście nie byli stratni za prowizję) 6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew bankowy Plusy: metoda jest wieczna, nigdy nie skończy się na nią> zapotrzebowanie... prędzej padną suby niż ten sposób! Minusy: aby zarobić trzeba pracować, średnio na godzinę wychodzi 20-30 zł (2,3 leady na eforsie). Nie pracujesz- nie zarabiasz. Dlaczego metoda jest uczciwa? Ponieważ nasza ofiara ma świadomość tego, że wysyła sms'a, który kosztuje konkretne pieniądze, ma również świadomość tego, że nie otrzyma pliku, który pobiera, a mimo tego decyduje się na wysłanie. Uczciwe? Nie jest to zarabianie na FB, asku, fotce i innych pierdołach, nie jest to również zarobek pochodzący z własnej strony. Działamy w sposób bezpośredni. Wszystkie pliki i narzędzia internetowe, konieczne do zarabiania dołączone są do poradnika (są to 3 programy-> nie skrypty itp.) Zarabiałam w ten sposób na początku swojej działalności z premium sms, jest to dla mnie jednak zbyt czasochłonne i dzisiaj mój zarobek z subów pochodzi tylko i wyłącznie z własnych stron internetowych. Ilość sprzedanych sztuk nie ma wpływu na podniesienie> konkurencyjności. Nie jest to pewnie bardzo odkrywcze, więc nie spodziewajcie się tutaj wynalazku na miarę Kolumba (stąd niska cena). Zarobki na poziomie 50-100 zł/dzień. Jeśli ktoś marzy o godzinie pracy dziennie i wyciąganiu 300-500 zł/dniówki, niech stąd idzie! Ograniczenie: Nie sprzedaje osobom niepełnoletnim. Uważam, że zarabianie na subach to przyjemność dla ludzi, którzy ponoszą odpowiedzialność za swoje czyny. Nie zamierzam odpowiadać na pytania: jak się rozliczać, jak powiedzieć o tym rodzicom, nie mam konta jak wypłacić pieniądze, czy nie zapuka do mnie policja...? Poza tym niektóre treści umieszczone w poradniku mają charakter erotyczny, tym bardziej metoda przeznaczona jest tylko dla osób 18+ Proszę nie bawić się w zgadywanki- nie będę odpowiadać na takie> pytania. Poradnik wysłany do recenzji do Daniela oraz Yazira. Poprosiłam Panów o w miarę szybkie zrecenzowanie, bo w przyszłym tygodniu wybieram się na wakacje, zasponsorowane przez eforsę i mogę mieć problemy ze złapaniem neta... Wolałabym rozpocząć sprzedaż dopiero po ukazaniu się recenzji. Być może sposób nie będzie w ocenie recenzentów warty udostępniania... Pozdro600! Recenzja Daniela: RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - kellylentz9 - 05-09-2014 11:46 Jak dostanę kasę z eforsy to się odezwe ;] RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - patulsky1337 - 05-09-2014 11:46 Wstępnie mogę zamówić, jednak poczekam na recenzje RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - surfer0700 - 05-09-2014 11:49 No to w takim razie czekamy na recenzje (05-09-2014 11:36)szykiryki napisał(a): Zarobki na poziomie 50-100 zł/dzień. Tzn. ile czasu trzeba poświęcić żeby zarobić to 50-100 złotych? RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - kr0p123 - 05-09-2014 12:10 (05-09-2014 11:49)surfer0700 napisał(a): No to w takim razie czekamy na recenzje Przeciez napisała, że średnio na godzine 2-3 leady (20-30zł na eforsie) czyli trzeba poświęcić około 2-4 godziny RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - kuba48 - 05-09-2014 12:12 Rezerwuje RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Cris7 - 05-09-2014 12:15 Biere go RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 05-09-2014 12:37 Tak jak napisałam, wstrzymajmy się do recenzji. Nie chce nikogo wpakować na minę, a być może tylko wg mnie ten sposób jest dobry? RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Matixio - 05-09-2014 12:54 Proszę o zarezerwowanie RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - xardas1020 - 05-09-2014 12:56 opis brzmi intrygująco na postoju bywają dni z nadmiarem czasu i brakiem klientów, więc jeśli recenzja będzie pozytywna to czemu by tych bezowocnych godzin nie zamienić w owocne z sieci do odważnych świat należy |