Dzień 5
Zyski
-instanter 0 zł (122 wyświetlenia - opóźnienia operatorów) mam nadzieję, że coś wpadnie
-adscloud 0 zł
-shorte.st 0 $
-Firesub 0 zł
Nie miałem za bardzo dziś czasu a jeszcze teraz wszystko się wali ... Forum na chwilę było offline, instanter ma gigantyczne opóźnienia i praktycznie zero kontaktu. Facebook zmniejszył tak jak pisał up o najprawdopodobniej 70% zasięg postów ... Jeszcze jak jesteś na profilu fanpage klikasz "Strona główna" po lewej stronie nie ma aktualności itp. co mi bardzo życie utrudnia. Normalnie porażka wszystko się wali
Co zrobiłem ?
-zdobyłem nowe doświadczenie jak codziennie
-na fanpagu w projekcie A zdobyłem dziś tylko 385 like (aktualnie 5900 ). Projekt B 417 like a to wszystko przez te ograniczenia zasięgu !!!
Jutro jadę założyć konto w banku, a także odebrać telefon z gwarancji (lumia 920). Mam nadzieję, że chociaż to się nie zepsuje ...
W dalszym ciągu szukam ludzi, którzy wymienią się udostępnieniami

Ktoś chętny ??
Dziś:
0 zł
Jak coś wpadnie z opóźnionego instantera to dopiszę

Jutro chyba wjadę z buta w spamie gdzie się da ... Liczyłem na zarobki z fanpage i na to się nastawiałem, praktycznie cały mój wolny czas na nie marnowałem. Teraz facebook musiał wszystko zepsuć

Dziękuje facebooku za to, że zmarnowałem 5 dni ...
Piszę tak ponieważ teraz fanpage 30k lubię to będzie miał mniejsze zyski niż spam na grupach itd. Normalnie załamać się można

Chcę coś w końcu zarobić i przelać na konto które jutro zrobię by pokazać znajomym i mamie, że da się zarobić w necie i być może zyskać poleconych
Kwiecień: 22.26/100 zł
Ogólnie : 102.26/870 zł
0.13741$