Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@[EASYSUB]
Przydałby się koniecznie jakiś nowy program, teraz na lokalizatorze mam 0-15 leadów dziennie z niego, gdzie to 10-15 leadów w dzień jest bardzo rzadko, zazwyczaj liczba leadów przy lokalizatorze nie przekracza tych 10 leadów na dzień przynajmniej na mojej niszy, gdzie wcześniej normą było 20-35 leadów. Dodajcie jak najszybciej jakiś nowy program, pomyślcie o jakimś programie z nagrodami lub chociaż o takim czymś jak ma iCharge, ten Darmowy internet mobilny LTE.
Lepiej poczekaż trochę czasu aż zrobią i wstawią kilka programów jednocześnie, bo jak jeden wprowadzą to szybko się wypali bo każdy będzie korzystał z niego
Wygraj kuferek z kosmetykami. Już nawet wiem gdzie tym spamować. Powinny powstać jakieś programy typowo pod kobiety, stron o modzie jest bardzo dużo, a nie ma czym spamować.