Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dobił się ktoś o swoje z tym kodem który nie działał ?
Paypal przekracza wszelkie granice,
napisalem im bardzo długą wiadomość żeby skończyli robić sobie jaja z klienta i nie ppier** ze sprawa jest w dziale technicznym itd.
Jaką dostałem odpowiedź ?
"Sprawa problemu z użyciem kuponów rabatowych jest przekazana do naszego Działu Technicznego, jak już wspomnieliśmy w poprzedniej korespondencji. Jak jak tylko problem zostanie naprawiony, nowe kupony zostana wystawione."
Poczekam jeszcze tydzien i ich rozpier**** poprostu, szkoda ze nie dostałem na moj paypal tego kodu tylko siostry, może ktoś inny może zadzwonić i ich przywrocic do porządku ?
W ramach tego, że kupon u mnie nie działał, oraz nie zostały dane żadne nowe, po wymianie z nimi kilku maili dostałem rekompensatę w postaci 15$ na konto PP Jeżeli również nie działał Wam kod to piszcie do nich. Na początku będą Wam pisać, że sprawa trafiła do działu technicznego .....bla bla bla. Nie poddawajcie się i piszcie dalej, aż dadzą 15$
W tej chwili nie możemy podać dokładnych ram czasowych, Pani konto zostało przesłane do przełożonego i na pewno nie zostanie pominięte, gdy kupony te będą rozdzielane.