Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(13-05-2012 18:23)polakos napisał(a): Prawie połowa osób jest za zostaniem przy aktualny, Myślę że admin powinien to dobrze przemyśleć. Ja także jestem na nie.
Człowieku napisałeś już 3 posty w tym temacie na "Nie" twoja opinia i tak się dla nikogo nie liczy, ba wręcz jest zawistna, jesteś tu gościem i nikim więcej, przez cały bieżący rok napisałeś 4 posty z czego 3 właśnie w tym temacie. Zmiany nie są dla takich osób jak ty tylko dla stałych bywalców i to do nich kierowana jest ta ankieta więc szczerze odpuść.
(13-05-2012 18:23)polakos napisał(a): Prawie połowa osób jest za zostaniem przy aktualny, Myślę że admin powinien to dobrze przemyśleć. Ja także jestem na nie.
Prawie połowa? Chyba z matematyką ciężko u Ciebie ;] Prawie połowa to by była jakby było 48% ;p
Banan mam nadzieję że forum nadal będzie w "czarnych barwach"?
Jestem na nie... Nie dlatego ze stracicie FG, lecz adminie, masz bardzo duzo autorskich wtyczek na mybb.. Ich profile, statusy, maszyne fg, chatbox, .... Moglbym tak wymieniac i wymieniac.. Moge sie zalozyc ze alternatyw pod IPBoard nie znajdziesz pod te wtyczki. Przemyslcie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2012 14:09 przez MeTonaTOR.)