Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [NOWY SPOSÓB] Jak oglądać niedziałające filmiki w PLAY
No tak, tylko taki przypadek, że wczoraj pokazałem mu tą strone, a on dzisiaj twierdzi, że wpisał sobie w googlach 'free proxy' nie pamiętając, że ja pokazałem mu tą strone i podaje to jako swój pomysł.
Dokładnie... Proxy to jeden z najbardziej znanych sposobów. Fakt, żeby znaleźć dobre proxy trzeba się natrudzić. Ledo myśli, że pokazując mi wczoraj jakąś stronę z listą proxy (która jest drugim wynikiem w google po wpisaniu: proxy list) ma prawo do jej własności? Strona jest przykładem w filmiku a IP którego użyłem nawet na niej się nie znajduje więc szkoda czytać tego posta.
Ale takich stron jest masa Ja z resztą znalazłem bardzo dobrze działające proxy na całkiem innej stronie
Gdybyś był jej założycielem to mógłbyś miec pretensje, ale nie o to, że ją komuś pokazałeś