Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cytat:Witam.Po rozmowie z synem, sprawdziłem jego konto bankowe i nie stwierdziłem żadnych przelewów pienieżnych na małą kwotę, a tym bardziej na kilka tysięcy złotych. Więc nie rozumię o jakich zarobionych pieniądzach jest mowa?
[/quote]
"Nie rozumię"??? Albo ten ojciec jakiś niedouczony, albo to naprawdę pisze evolucja :->
NA 99% pisze to ten dzieciak. W wielu domach jest tak, że z jednego komputera korzysta kilka osób. U mnie hasła do takich portali są zapisane w przeglądarce i każdy może wejść na konto kogoś z rodziny ;] Więc tam pewnie też młody sprawdza profile na nk.
Hyyy, ewolucja nie ma za Ciekawie A BTW, evolucja ma vipa ? Ma możliwość zmieniania postów ? Bo zaraz pewnie skasuje ten numer :!:
Zobaczę później, może ja zadzwonie.
[ Dodano: 2008-08-19, 09:45 ]
Cytat:Po pierwsze, czy wiesz ze udzial w czyms takim jest tak samo nielegalny jak prowadzenie takiej strony?
Po drugie, jesli bawi sie w takie cos to powinno sie byc swiadomym ryzyka(co jest zaznaczone w regulaminie strony)
Po trzecie, ja kontroluje finanse swojego syna i nie widzialem zadnych podejrzanych transakcji.
Po czwarte, nie zycze sobie nazywania syna klamca i zlodziejem
Po piate, nie mam czasu na odpisywanie na jakies bzdurne wiadomosci!!!!
DO ADMINA FORUM KTÓREGO ADRES PRZESŁALIŚCIE
Publikacja zdjęć bez zgody autora oraz manipulacja danymi osobowymi podlega karze. W każdej chwili mogę zgłosić naruszenie praw.
Ojciec Evolucji na naszej klasie, bądź Evolucja.. Bynajmniej niezbyt rozgranięty
Ten dzieciak to jakis totalny debil....za przeproszeniem uważa że nic mu nikt nie może zrobić wkurzający typ.... najlepiej to zadzwonić do jego ojca i matki i wsyztsko powiedzieć .... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: