Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Evolucja - oszust!?

Autor Wiadomość

Sprawdź:
szymek, to było dwa słowa...

Dobra, koniec OFFtopu

Jeden zadzwoni wystarczy... BizNET, może ty jedyny się odważysz?

Cytat:Witam.Po rozmowie z synem, sprawdziłem jego konto bankowe i nie stwierdziłem żadnych przelewów pienieżnych na małą kwotę, a tym bardziej na kilka tysięcy złotych. Więc nie rozumię o jakich zarobionych pieniądzach jest mowa?
[/quote]

"Nie rozumię"??? Albo ten ojciec jakiś niedouczony, albo to naprawdę pisze evolucja :->

Poprostu - wieśniak Big Grin

NA 99% pisze to ten dzieciak. W wielu domach jest tak, że z jednego komputera korzysta kilka osób. U mnie hasła do takich portali są zapisane w przeglądarce i każdy może wejść na konto kogoś z rodziny ;] Więc tam pewnie też młody sprawdza profile na nk.

Cytat: BizNET, może ty jedyny się odważysz?

Co tu jest do odważania się? Nie zapominajcie że walczycie o swoje..

Jak bym miał numer to już bym dawno zadzwonił, ma ktoś może?

Szwajca Teresa i Zbigniew (32) 223-14-92 Mysłowice Nygi

To z internetowej książki tel jakieś. Myśle że dobry.

P.S. Miałem go już dawno xD

Hyyy, ewolucja nie ma za Ciekawie Big Grin A BTW, evolucja ma vipa ? Ma możliwość zmieniania postów ? Bo zaraz pewnie skasuje ten numer :!:
Zobaczę później, może ja zadzwonie.

[ Dodano: 2008-08-19, 09:45 ]
Cytat:Po pierwsze, czy wiesz ze udzial w czyms takim jest tak samo nielegalny jak prowadzenie takiej strony?
Po drugie, jesli bawi sie w takie cos to powinno sie byc swiadomym ryzyka(co jest zaznaczone w regulaminie strony)
Po trzecie, ja kontroluje finanse swojego syna i nie widzialem zadnych podejrzanych transakcji.
Po czwarte, nie zycze sobie nazywania syna klamca i zlodziejem
Po piate, nie mam czasu na odpisywanie na jakies bzdurne wiadomosci!!!!

DO ADMINA FORUM KTÓREGO ADRES PRZESŁALIŚCIE
Publikacja zdjęć bez zgody autora oraz manipulacja danymi osobowymi podlega karze. W każdej chwili mogę zgłosić naruszenie praw.
Ojciec Evolucji na naszej klasie, bądź Evolucja.. Bynajmniej niezbyt rozgranięty Wink

To na pewno te dziecko napisało, nie ma co do tego wątpliwości 8-)

Ten dzieciak to jakis totalny debil....za przeproszeniem uważa że nic mu nikt nie może zrobić wkurzający typ.... najlepiej to zadzwonić do jego ojca i matki i wsyztsko powiedzieć .... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

a zadzwonisz?
Odpowiedz