Aktualizacja
Dzień 90,91,91
Zakończyłem 3 miesiąc mojej przygody z zarabianiem przez internet i właśnie zacząłem łapać wiatru w żagle dzięki odrobinie szczęścia, w ostatnim wpisie widzieliście nowy rekord dniówki oraz wejść na stronę których było aż 900! A najlepsze jest to że następnego dnia w Niedziele, rekord został ponownie pobity

Niesamowite jest to jak nagle wszystko wystrzeliło i przynosi dużo większe zyski oraz wejścia na stronę co bardzo cieszy
Z tego co wyczytałem na innych poradnikach w piątek/sobotę miały miejsce bany stronek z hackami, moją to omineło i podejrzewam że to jest jedną z przyczyn tego nagłego wzrostu wyświetleń a co za tym idzie zarobków
Zaczął się nowy miesiąc ale o tym za chwilę, czas na statystyki
SEO:
S01N01
S01N02
S01N03
S01N04
S01N05
Spójrzmy na Zarobki:
OgAds:
![[Obrazek: ogads.png]](https://www.imgpost.co.uk/images/2019/05/01/ogads.png)
I PONOWNIE MAMY NOWY REKORD DNIÓWKI!!!
Jestem Mega zadowolony z ostatnich postępów jakie nastały, bez żadnej roboty z mojej strony co najlepsze.
Oczywiście nic nie trwa wiecznie i to że teraz jest super nie oznacza że za kilka miesięcy nie będzie gorzej, więc trzeba oczywiście wziąć się do roboty
póki jest majówka i trochę popracować
Rekord Wyświetleń proszę bardzo:
Zarobek za ostatnie 3 dni = 63.58$ = 235zł
CEL: 1087zł /800zł
Rekordowa Dniówka: 31.05$ = 115zł
Jestem Meeeeega zawodolony z przebiegu tego co się ostatnio wydarzyło, jak udało się spełnić wreszcie założony cel i to z nawiązką
Czas ruszyć z następnymi niszami, stronkami, filmikami itd. itd.
No i czas ustalić cel na Maj.
Myślę że 1500zł będzie odpowiednim celem
Dziękuje wszystkim którzy mi kibicowali ^^
@Lanserek gonie Cię
(29-04-2019 20:43)fusek napisał(a): Gratuluję. Co zrobiłeś że tak ruch się zwiększył? Linkowanie czy YT?
Zupełnie nic