(05-04-2018 06:06)Gawronix napisał(a): Jak wypłacać z osiołka na pp?
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
W osiołku wchodzisz w Earning Stats, zjeżdżasz niżej i masz Request Payout or Redeem for advertising. Nas oczywiście interesuje to pierwsze

. Tam wybierasz procesor płatniczy i zlecasz wypłatę. Jednakże miej na uwadze, że możliwość zlecenia wypłaty jest zamykana w trakcie ich realizacji, o czym mówi stosowna informacja. Po wykonaniu wypłat możliwość zlecenia wypłaty odblokowuje się.
(05-04-2018 06:49)tomek7912 napisał(a): Ile dziennie zdobywasz kredytów na donkey? Ja od 2 dni tylko 17 :/ . Reklamuje tylko na bitcofarm.
Kredytków z bitcofarma nie ma za wiele, mi wahają się dziennie między 5-20, ale rada jest następująca wykup kilka reklam, a rezultaty poprawią się niemal natychmiast

. Ja powyższy wynik mam tylko dzięki jednej reklamie, ponieważ co mam reinwestuję w kurczaki i każdemu polecam to robić

. I koniecznie wejdź w bitcomine.net, tam wyniki są jeszcze lepsze i polecam kupno reklamy fixed ads za środki, które zalegają i nie ma co z nimi zrobić. Ta reklama na bitcomine dała niesamowity rezultat 220 kredytów, na bitcofarm jeszcze nie próbowałem, ale właśnie ją kupiłem i podzielę się jutro rezultatem

.