Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
SEO specjalnie pod BMW E46 » Moje zmagania w celu utrzymania BMW z profitów jednej strony

Autor Wiadomość
RE: SEO specjalnie pod BMW E46
Sprawdź:
A ja mam takie pytanie. Powiedzmy, że będę chciał postawić sobie stronę .com pod jakaś coraz popularniejszą grę androidową (tak jak to miało być w jednym z twoich projektów) w jakim przedziale ilości pobrań powinienem szukać?

[Obrazek: 1.png]

Zapraszam do mojego dziennika : https://zarabiam.com/Temat-Leniwy-hajs-159008
google adwords i keyword plenner.
Sprawdz sobie wyszukiwania pod kątem frazy Smile
Glosy: twardy (+1)
(07-06-2017 19:35)vasaki napisał(a):  Do tego prywatne zaplecza itp (poblokowane roboty ahrefs i majestica).

Blokowane httaccess i robots.txt Smile?
Glosy: Vasaki (+1)
Dzięki, ogarnę co i jak.
I tak na marginesie to mam domenę (całkiem niezłą) pod leki i ogólnie związana ze zdrowiem z końcówką .de. Gdybym zrobił przekierowanie 301 z tej domeny na moją domenę z money site to powinno to przynieść jakieś lepsze efekty?

[Obrazek: 1.png]

Zapraszam do mojego dziennika : https://zarabiam.com/Temat-Leniwy-hajs-159008
Potwierdzam nawet się nie zmęczył za bardzo oraz zrobił to w międzyczasie pracy a życiem prywatnym w dołaczeniu wielu odpowiedzialności Big Grin i zaprezentował mi to w takowy sposób :o patrz mały modyfikejszyn z 5 na 35$ Daily Big Grin

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Brodzik23 Nie gadaj tylko wpadaj, mam duza pizze na chacie Big Grin
Glosy: KenkyushaKamil (+1), Brodzik23 (+1), twardy (+1)
Juz niedlugo...

"nie mam czasu, piatka dzieci mi sie urodzila, w pracy 100000 licznikow do przekrecenia i kilometr szpachli do nalozenia, nie spie w ogole, pracuje po 30 godzin dziennie, od pol roku nic na stronce nie zrobilem i wpadlo tylko 100000000000$, przepraszam was moi drodzy, zawiodlem jako czlonek zarabiam.com

niniejszym rezygnuje z $ przy nicku na rzecz usera Begrezen, niech on bedzie wam swiatlem od teraz w waszych sełowych wojazach"
Glosy: KenkyushaKamil (+1), Fastlead.pl (+1), Vasaki (+1), Lanserek (+1), SurpriseYT (+1), radmatuszewski (+1)
Jeżeli założę bloga opartego o WP a będę starał się wybić jedną niszę to muszę na tym blogu napisać z 3-5 postów i potem tylko zdobywać backlinki ? Czy codziennie pisać post na temat tej samej niszy i podlinkowywac kazdy post? Czy 1 post i linkowac glowna domene.

Działaj z nami, dziennik walki o prestiż: https://zarabiam.com/Temat-Earning-na-bo...ach-165443 Jerk
Mam pytanie odnośnie doboru domeny:
Na co warto zwracać uwagę przy jej doborze na expireddomains?
Czy warto się "rzucać" na domenę, która ma 12k backlinków (sprawdzone w semrush), DA na poziomie 14 i zarejestrowaną w 2011 roku?
Jakie minimalne liczby (DA, backlink itd.) powinny mnie interesować?
(08-06-2017 17:52)polak2k15 napisał(a):  Mam pytanie odnośnie doboru domeny:
Na co warto zwracać uwagę przy jej doborze na expireddomains?
Czy warto się "rzucać" na domenę, która ma 12k backlinków (sprawdzone w semrush), DA na poziomie 14 i zarejestrowaną w 2011 roku?
Jakie minimalne liczby (DA, backlink itd.) powinny mnie interesować?
Ja dostałem taką radę i się kieruję, że...
PA i DA min. 20.
min 4-5 letnia
i w majestic seo sprawdzasz Trust Flow i Citation Flow. Ratio jednego do drugiego nie powinno być niższe niż 0.8 (chociaż sam ostatnio kupiłem z trochę słabszym wynikiem). Czyli np. TF jak masz 10, to żeby CF nie było na poziomie 22, tylko tak do 12.

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Odpowiedz