Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Appki - Czy to koniec?

Autor Wiadomość
RE: Appki - Czy to koniec?
Sprawdź:
(19-09-2015 20:52)Criss323 napisał(a):  Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tymi apkami, tokenami itd? W sensie jak to działa, co to są te apki i tokeny i jak się je tworzy?
Przeszukaj to forum bo masz tutaj x tematów na temat appek, nikt Ci raczej instrukcji, tutoriala, scenariusza nie napisze.

Pamiętajcie że pierw będzie Koniec Świata, a później Koniec Appek, więc konkurencja się zmniejszy.

Glosy: matek697 (+1)
(20-09-2015 08:12)ClassAxion napisał(a):  
(19-09-2015 20:52)Criss323 napisał(a):  Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tymi apkami, tokenami itd? W sensie jak to działa, co to są te apki i tokeny i jak się je tworzy?
Przeszukaj to forum bo masz tutaj x tematów na temat appek, nikt Ci raczej instrukcji, tutoriala, scenariusza nie napisze.

Pamiętajcie że pierw będzie Koniec Świata, a później Koniec Appek, więc konkurencja się zmniejszy.
Nie chodzi mi o to jak ją zrobić i zarabiać tylko o to co to wogóle jest. Pytam z ciekawości a nie z chęci kożystania.
dni tego i tego się skończy spam na fb. Ale to potrzeba czasu l)
Nic dziwnego, przecież teraz 3/4 tablicy to spam z testowaniem samsungów i inny shit...
Kolega wyżej nic nie wie na ten temat, a nabijał posty ,by pewnie coś opchać Big Grin

Jak wam appki się sprzedają ?
Nie wiem czy zauważyliście, ale teraz gdy ukryjemy jakiś post na naszej tablicy, to pojawia się okienko ze zgłoszeniem:
Dlaczego nie chcesz widzieć tego zdjęcia?

Jest irytujące lub nieciekawe

Jestem na tym zdjęciu i to mi się nie podoba

Uważam, że nie powinno zostać zamieszczone na Facebooku

To spam

Wcześniej na 100% tego nie było. Myślę, że jest to jeden z głównych powodów przez które apki są szybciej blokowane. Teraz trzeba trochę pomyśleć co się udostępni i czy ludzie mogą być niezadowoloni z postu, który im udostępniamy.

ZARABIAM OD: ~25.05.2015r.
[Obrazek: 10131c7020.png]
HotCash: 816.82 PLN
(22-09-2015 18:47)Raster96 napisał(a):  Nie wiem czy zauważyliście, ale teraz gdy ukryjemy jakiś post na naszej tablicy, to pojawia się okienko ze zgłoszeniem:

To spam

Wcześniej na 100% tego nie było. Myślę, że jest to jeden z głównych powodów przez które apki są szybciej blokowane. Teraz trzeba trochę pomyśleć co się udostępni i czy ludzie mogą być niezadowoloni z postu, który im udostępniamy.

Ja tą 'opcję' kiedyś widziałem - zgłaszając zdjęcie.

Ale nie wiem czy ona była w przypadku appek.

| .xXx. |

| Pomogłem? Daj reputa [Obrazek: thumbsup.gif] |
| Opinie o mnie |

| .xXx. |
Glosy: piotrekprorok (+3)
(22-09-2015 18:47)Raster96 napisał(a):  Nie wiem czy zauważyliście, ale teraz gdy ukryjemy jakiś post na naszej tablicy, to pojawia się okienko ze zgłoszeniem:

To spam

Faktycznie :O Tego na bank nie było
DzejkobPL Tak, taka opcja pojawiała się przy zgłaszaniu czegokolwiek - linku, zdjęcia itd, ale teraz pojawia się przy ukrywaniu postu na naszej tablicy, więc jeśli ktoś ukrywa post, to automatycznie pojawia mu się menu do "zgłaszania" postu, a domyślam się, że ludzie myślą, że muszą coś wybrać i tym samym zgłaszają post - aplikację.

ZARABIAM OD: ~25.05.2015r.
[Obrazek: 10131c7020.png]
HotCash: 816.82 PLN
Przecież osoba która ma coś niechcianego na swojej tablicy to nie ukrywa postu tylko go usuwa myśl czasem.
Odpowiedz