(06-09-2015 23:20)Darqus napisał(a): Hmm, a nie jest tak, że jak odmówisz spotkania, to poszuka sobie innego xD? No, ale nie będę oceniał, nie próbowałem. Skoro dla ciebie działa, to kim jestem żeby to negować. W sumie mógłbyś podzielić się radą jak utrzymać dziewczynę zainteresowaną przez miesiąc bez spotkania? Czasem mam z tym problem jak, np. dziewczyna wyjedzie za granicę i nie ma jak się wcześniej spotkać, takie leady mi zwyczajnie wymierają. W zamian napiszę jak znaleźć punkt G 
Znaczy, u mnie to troche inaczej działa. Bardziej bawie sie z kobietami co kawałek ode mnie mieszkaja. I w pewnym momencie wypalam ''tak Cie polubiłem ze chyba przyjade do Ciebie'' i ustalamy date na np 2 tygodnie pozniej. Ona sie jara kazdym dniem, codziennie odliczacie, nie moze wytrzymac do tego spotkania - i tak sobie koduje to w glowie. Sex na pierwszej randce? Bez problemu, Ona wie o tym ze zaraz jedziesz i okazja bedzie najwczesniej za miesiac lub pozniej to łatwo idzie - ale jednak zawsze przynajmniej po jednym piwie. Jak już wspomniales, Punkt G... mało który mlody chlopak potrafi swojej lasce doznać takich wrazeń, jak ja jej zrobie wlasnie w taki sposob orgazm, to pozniej zajebiscie jest szczesliwa przez 10 minut i wiecej co nie? Ona wtedy ma beke ze swoich byłych bo nie potrafili tego zrobic i juz widzi tylko Ciebie jako zajebistosc sama w sobie, nikogo wiecej
Kobiety trzeba wysluchiwac, nawet jak pierdoli głupoty, trzeba sluchac i nawet zadac pytanie na koniec ''to w koncu niebieskie rolety wybrałas?'' bo się jara tym, że się nią interesujesz - to chyba dla nich najwazniejsze. Ogólnie to trzeba myślec czasami jak kobieta i sex na pierwszej randce jest mozliwy... tylko miesiac trzeba sie zaznajamiac

To taka moja teoria, działa, wiele razy sie udało, nigdy kosza nie dostałem, a nawet chciałbym dostac aby powiedziec ''Kosza dostałem? Czuje sie jak Michael Jordan dziwko'' Nie jestem jakimś specjalista w tym, po prostu lubie duzo rozmawiac, staram się być inny, lepszy od innych, laski to widzą i potem to z górki
PS nie uwazam ze kobieta która oddała sie na pierwszej randce to dziwka.
Uwazam ze zajebiscie zaufala tej osobie i moze nawet juz kocha