Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat
Sprawdź:
(01-06-2015 14:05)Mercz napisał(a): Ostatnio mam problem z leadami, ale zobaczymy, może automat się ustatkuje o poradniku nic złego nie powiem, ale coś mi sie zdaję, że ktoś mógł zakupić i dać też znajomym, bo konwersacja ni stąd ni zowąd spadła :/
Myślę że ustatkuje i będzie wszystko okej.
Dlatego też to jest ostatni poradnik który sprzedaje każdemu, od teraz sprzedasz będzie dostępna tylko dla osób pewnych i zaufanych.
RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat
(01-06-2015 14:55)ScroX napisał(a):
(01-06-2015 14:05)Mercz napisał(a): Ostatnio mam problem z leadami, ale zobaczymy, może automat się ustatkuje o poradniku nic złego nie powiem, ale coś mi sie zdaję, że ktoś mógł zakupić i dać też znajomym, bo konwersacja ni stąd ni zowąd spadła :/
Myślę że ustatkuje i będzie wszystko okej.
Dlatego też to jest ostatni poradnik który sprzedaje każdemu, od teraz sprzedasz będzie dostępna tylko dla osób pewnych i zaufanych.