Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dziennik lenia i pesymisty » Może tym razem się uda

Autor Wiadomość
RE: Dziennik lenia i pesymisty
Sprawdź:
Czemu nie sprobujesz z innymi serwisami? MyLead ma fajne programy video, osobiście bym sprobowal na premium SMS najwyzszej stawce.

Wysłane z mojego 5015D przy użyciu Tapatalka
Myślałem o tym. Może dziś wieczorem podepnę.

Oczywiście już 200 wejść i zero na koncie. Ja rozumiem 200 wejść to nie żadne odniesienie, jednak przy tylu wejściach 1-2 leady być powinny Sad Boże czy ty to widzisz... Programy sa zrobione elegancko, leci prawdziwy poczatek filmu.

998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
Mistrzu jeśli myślisz, że ktoś się zlituje i poda Ci swoją niszę, to jesteś w grubym błędzie. Przestań się użalać nad sobą i weź się w garść albo przestań zarabiać. Też mi nie szło, ale szukalem czytałem i znalazłem dniówki nie są oggromne ale daję te 10-12 leadów wpadnie!
Glosy: zozols1 (+1)
Zachęcamy do wypróbowania naszych programów Smile. U nas też zdarzają się narzekania na konwersję - jak spadnie poniżej 10% Wink.
(27-02-2016 10:52)paweuq napisał(a):  Mistrzu jeśli myślisz, że ktoś się zlituje i poda Ci swoją niszę, to jesteś w grubym błędzie. Przestań się użalać nad sobą i weź się w garść albo przestań zarabiać. Też mi nie szło, ale szukalem czytałem i znalazłem dniówki nie są oggromne ale daję te 10-12 leadów wpadnie!

Nie oczekuję że ktoś mi poda niszę. Nigdzie tak nie napisałem.

LeadNow, byłem u was. Była faktycznie konwersja bardzo wysoka, aż się dziwiłem, bo wpadały nawet 3 laeady na 70-100 wejść. Niestety potem przestało wpadać zupełnie. nie chodzi tu o niszę, bo zmieniałem ciagle, wejścia były, a leadów nie.

Tragedia. Mam film, od kilku dni ponad tysiac wejść w niego i... nic. Nic nie pomaga. Zmiana intra. O co tu kaman...

Coś tu serio nie gra. 400 wejść i nic. Toż to się nie zdarzało.

FORZA JUVE
fajnie sie czyta . Zycze powodzenia

mafiaziom, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2016.
486 wejść w LM i nic. To jest niemożliwe naprawdę.

[Obrazek: 44985241595993239364.jpg]

Coś tutaj jest nie tak.

Chyba rezygnuję z filmów, tylko na czym tu zarabiać jeśli nie na filmach ;/ Bardziej realistycznie programu zrobić się nie da skoro intro jest prawdziwe całkiem.

FORZA JUVE
Pocieszyłeś mnie. Smile Wiesz czym? Tym, że nie tylko ja mam taką konwersje!
617 3 0.49 %

Powodzenia. Big Grin
To jest niemożliwe. Prawie 700 wejśc - 1 lead. To musi być żart ze strony LM bo nie dowierzam.

FORZA JUVE
bywa i tak

mafiaziom, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2016.
Odpowiedz