Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
Sprawdź:
Z HotCash:
Cytat:CPL - Cost Per Lead - Wynagradzany jesteś za konkretną akcję wykonaną przez Użytkownika, np. wysłanie SMS'a, zapisanie się na subskrypcję, wypełnienie formularza itp.
CPS - Cost Per Sale - Wynagradzany jesteś prowizją za wygenerowaną sprzedaż (Użytkownik kupuje dany produkt, Ty otrzymujesz dany procent z wartości tej sprzedaży).
CPC - Cost Per Click - Wynagradzany jesteś już za samo unikalne wejście Użytkownika na dany program. Pamiętaj jednak, że zabronione jest sztuczne generowanie ruchu, motywowanie kliknięć oraz wprowadzanie w błąd Użytkownika wchodzącego w daną kampanię - ma on być świadom w jaką kampanię klika!
oraz:
Cytat:1,50 - Program typu MT (Subskrypcja) - Użytkownik musi podać numer telefonu, na który przydzie kod, który musi wpisać na stronie - leada nalicza po pierwszym i każdym kolejnym obciążeniu, mogą występować opóźnienia w naliczaniu
3,50 - Program typu MT (Subskrypcja) - Użytkownik musi podać numer telefonu, na który przydzie kod, który musi wpisać na stronie - leada nalicza po samym zapisaniu się na subskrypcję, mogą występować opóźnienia w naliczaniu
6,50 oraz 9,50 - Program typu MO (SMS Premium) - Użytkownik musi wysłać SMS o podanej na stronie treści - leada nalicza po wpisaniu na stronie kodu, który otrzyma w odpowiedzi (różnica w cenach za sms)
co jak co , ale wczoraj użytkownik o nicku "Pogo" zarobić 6k w jedeń dzień i dziś wstając już ma 1 kafla to jestem pod wrażeniem jak tak dalej pójdzie to wyprzedzi Killera w zarobkach z dwóch mieś ^^
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-10-2014 09:34 przez wojtalos44.)
No właśnie te kwoty mnie bardzo zastanawiają... 6 000 Pln, przy leadzie 10 pln to 600 leadów w dzień. Nie wiem jak coś takiego jest możliwe... .
Przecież ruch na stronie musi być "monstrualny" aby coś takiego było możliwe...
(27-10-2014 14:35)mlody16918 napisał(a): No właśnie te kwoty mnie bardzo zastanawiają... 6 000 Pln, przy leadzie 10 pln to 600 leadów w dzień. Nie wiem jak coś takiego jest możliwe... .
Przecież ruch na stronie musi być "monstrualny" aby coś takiego było możliwe...
Może po prostu ma dobrą niszę? 600 leadów dziennie przy dobrej niszy i dobrej promocji. Co do tych teorii spiskowych, że hotcash manipuluje Top15 są bez sensu bo to ile ktoś zarabia nic nie wnosi.