Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Hivemicro.com +18 » Moderowanie obrazków +18

Autor Wiadomość
RE: Hivemicro.com +18
Sprawdź:
Jeśli dostałem bana na sporty, te po 2$ to aplikować normalnie na pozostałe kategorie? Czy lepiej zalozyc nowe konto
Normalnie. Ja mam 2 bany na sporty i reszta jest normalnie.
U mnie jakoś brak banów, sprawdzam co jakiś czas skuteczność, jak spada, to nadrabiam tymi zadaniami za 0.5$ ;-)
Bo naprawili prawdopodobnie. Teraz tez już nie mam banów na te nowe ale te stare mam zbnowane bo były błędy.
Ale jaja, są statystyki do zadania Context of Sports Images, wcześniej ich nie miałem. Co lepsze na 5k obrazków mam 100% skuteczności, a czasem mam duże wątpliwości co do swoich wyborów Smile

Szkoda, że na to drugie zadanie z zimowych sportów mam permanentnego bana no i szkoda, że zadania się mieszają gdy ma się kilka aktywnych.

Do końca nie wiem jaka to dokładnie kategoria, ale to forum jest w niej jako pierwsze które odsyła do strony Hive, a więc właściciele pewnie sprawdzają co tu się dzieje, z jednej strony dobrze, a z drugiej trzeba uważać co się pisze(11101101) Smile
Też wam się kończą często zdjęcia w zadaniach Custom? Nie chodzi mi o bany.
Glosy: adamak2k (+1)
Tak pare sztuk i koniec
#TrueInfo

Nie ma co się jak na razie cieszyć, bo nowe kategorie są tylko "testowe" i nie ma pewności czy pozostaną. Nie podają również kiedy baza zdjęć się powiększy... Jak na razie bezpieczne i pewne jest tylko NSFW
O której godzinie mniej więcej realizowane są te wypłaty w poniedziałek? Fajnie by było się wyrobić z nabiciem tych 20$ Big Grin
Masz cały poniedziałek na nabicie do $20, bo wypłaty są we wtorki rano
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: